Keresnék Simson Star-hoz KOMPLETT váltót, és főtengelyt, illetve 2 simson kereket.
Ha valakinek van, esetleg olcsó(!) összteleszkópos bicikliváz is érdekel. (Villával ha lehet. ha nincs az nem baj)
Van egy eladó Suzuki GS450-es chopperem, német papírokkal forgalomba helyezhető! Nemsokára veteránnak számít, tehát hamarosan nem kell rá biztosítás! De tanuló motornak volt használva egy autós iskolánál, az után pedig apukámnál volt a garázsban és én használtam mikor kint voltam! 37ezer kilóméter körül van benne! Minden teljesen jól működik, nem csörög zörög, a váltó is jó, és a futó mű is! A tankon van egy 2centi átmérőjű fényezés lepattanás, ez nem tudom hogy keletkezett mikor vettük már ilyen volt! Mivel veterán motor, és német rendszámos gondolom nem sok emebr fog érdeklődni, de azért itt van hátha érdekel! 160ezer forintot szeretnék érte kapni!
Helló! Keresek tanksapkát fémtankos RMX 250-re, szerintem ugyan az mint az RM 250-é! Lenne cserébe univerzális polisport tanksapkám(menetes) teljesen új, de jó kézpénzben is! bazsikadam@freemail.hu
Eladó vagy cserélhetö mágneses mini tanktáska erös 7db mágnes, esözsák ,válpánt ,telefonrato vadi uj egyszer sem használt mert nem jó a motoromhoz! Ára 5000ft csere combtáska vagy bármiféle motoros holmi! elérhetöség adatlap!
Eladó esetleg cserélhető Kawasaki ZX-9R. 2000-es az újabb (2 lámpás típus) törötten, magyar papírokkal (forgalmi, rendszám, törzskönyv, stb) sürgősen eladó. A papírja külön is eladó 150,000Ft-ért!
Ha jól tudom a Star és az S50-es simson alkatrészei kompatibilisek és ha jól tudom nekem van jó állapotú főtengelyem,és váltóm is.