Michelin T66X enduro 130/80 R17 méretben, 70%-os állapotban, új ára 20-22e körül van, ha érdekel valakit 4e-be odaadom...
Továbbá jó állapotú sportgumik!
sziasztok
axo 42 es cross csizma kb 20 orát ment :) eladó, nagyon jo állapotban. i.á.35 eft, suzuki rm / z 125-250 1pár hűtőtakaró idom és egy bal hátso oldalidom (oldaltrajtszámtarto) eladó. i.á 8 e ft. yamaha yz f 125-250-450 x fun váltokar, egy probakört ment (10-12 perc) 4e ft-ért eladó. kompletten 44 e ft i.á. robogo csere érdekel 50 e ft ig :)
gerle2@freemail.hu
Nekem egy GSX-R 600 K7 bal hátsó idom kéne. Ha karcos, az sem érdekel. A lényeg, hogy ne legyen összetörve. Hogy értsétek miért kellene. Azért, mert megnyúzták a motorom hátsó idomját és mivel nekem minden nap kell a moci és ott kell hagynom pár helyen magára szegényt, muszáj, hogy ne legyen szétbontva a segge. Ezért kéne egy tökmindegymilyenszínű és majdnemtökmindegymilyenállapotú, nagyonolcsó hátsóidom.
Van valakinek elfekvőben Székesfehérvár környékén?
Biztos, hogy jó számot adtál meg? Felhívtam a számot, mondom, hogy érdekelne a kormány, azt mondja a faszi: ááá, ő ilyesmivel nem foglalkozik.
Anyaga alu? Milyen széles? Adj egy helyes elérhetőséget.
Üdv.