- A képen látható Moto Detail csomagtartó rács: 9.500.- -ba kerül újonnan. A motoron 4 éve van fent, de fizikailag csak egyszer volt használva.
5.000.- FT áron vihető.
- ZZR400-600-1100 rugós csomagrögzítő fülek, gyári Kawasaki (más típusra is felszerelhető, 6-os csavarrag rögzíthető). Még a 4oo-asról maradt : 1.000.- / db
Sziasztok!
V-strom, 400-as bandit, KTM tulajok figyelmébe!
Eladó 4 db NGK CR8EK típusú ikerelektródás gyertya. 250-es Bandithoz vettem kb két hónapja, de aztán kiderült, hogy nem ez a gyári ajánlás hozzá. Biztos ami biztos egyből kicseréltem őket. A gyertyák 20 km-t (!) futottal, csak egy próbakört mentem a motorral. Némi koromlerakódás van rajtuk (karbi miatt), de nem vészes. Nem bántottam őket, csak ronggyal megtörölgettem kicsit. Gyakorlatilag újak! Áruk 8.000 Ft. Bolti ára: 3.400 Ft/db.
Érdeklődni a yoz2@invitel.hu címen tudtok.
Sziasztok!
Wolksvagen Golf 3 as 1.9 tdi '96 os autómat, motorra , Quadra cserélném. Ára 700000.ft környéke. Sok extrával, húzott motorral, Koni állítható futóművel. Ha valaki tud valamit, kérem jelezze. köszönöm.
dacamotor@gmail.com
06-20-545-3546
csaó
kb 3 hét mire lejár az enyém és akkor pontosabban elmondok mindent... kiváncsi vagyok milyen lesz : ) addig nem baszok át senkit csak kiprobáltam.
röviden annyi hogy egy reklámcég küld ki e-mailben reklámanyagot ( NEM VIRUS STB. ) és az a cég amelyik közvetít a reklámcégen keresztül füzet a reklámosoknak a közvetítésért. csak ők megcsinálták ugy hogy a nagyrészét te kapod meg.
ugyhogy ha érdekel akkor msn: leitold.dave@hotmail.com
üdv sziasztok nem tud valaki véletlen xt 225 serow karbit?ha igen mail cimre várok ajánlatot,vagy cserélem karbi hibával a gépet másik 4t-re...köszi toomy mail cim:toomyka@vipmail.hu
Eladó Suzuki Katana LC robogó. 1991es. Kívülről gyári, szép állapot, motorikusan pedig tökéletes. Minden működik rajta. Használatból eredő karcokkal, de abszolút törésmentesen
Ára: 130 000Ft
Helyileg Nyíregyháza mellett található.
Érdeklődni: aprilia.rx.sm [kukac] gmail [pont] com esetleg fepi3 [kukac] freemail [pont] hu
2004-es Kawasaki KX 250 F gyári kormányát (Renthal), és gyári magasítóját eladnám, mert én már nem tudom használni: 8.000.-
Van még egy Háromszög állványom is eladó: 4.000.-
Együtt odaadom a kettőt 10.000.- Ftért
http://www.kepesmotor.hu/honda...
vagy telefonon
20/46-99-534
csere is érdekell
Meg tudnd mondani, milyen kormány az a Zizin? Ilyet vadászok egy ideje.
- A képen látható Moto Detail csomagtartó rács: 9.500.- -ba kerül újonnan. A motoron 4 éve van fent, de fizikailag csak egyszer volt használva.
5.000.- FT áron vihető.
- ZZR400-600-1100 rugós csomagrögzítő fülek, gyári Kawasaki (más típusra is felszerelhető, 6-os csavarrag rögzíthető). Még a 4oo-asról maradt : 1.000.- / db
V-strom, 400-as bandit, KTM tulajok figyelmébe!
Eladó 4 db NGK CR8EK típusú ikerelektródás gyertya. 250-es Bandithoz vettem kb két hónapja, de aztán kiderült, hogy nem ez a gyári ajánlás hozzá. Biztos ami biztos egyből kicseréltem őket. A gyertyák 20 km-t (!) futottal, csak egy próbakört mentem a motorral. Némi koromlerakódás van rajtuk (karbi miatt), de nem vészes. Nem bántottam őket, csak ronggyal megtörölgettem kicsit. Gyakorlatilag újak! Áruk 8.000 Ft. Bolti ára: 3.400 Ft/db.
Érdeklődni a yoz2@invitel.hu címen tudtok.
Kicsit többet lehet tudni erről a kocsiról?
Nekem lenne érte egy 97végi gsxrem
már ha érdekel persze..
Krissz
Wolksvagen Golf 3 as 1.9 tdi '96 os autómat, motorra , Quadra cserélném. Ára 700000.ft környéke. Sok extrával, húzott motorral, Koni állítható futóművel. Ha valaki tud valamit, kérem jelezze. köszönöm.
dacamotor@gmail.com
06-20-545-3546
3,5/5 colos kiszerelésben gyári agyakra fűzve ! 90 % os láncszettel 320 as úszós tárcsával átalakítóval ! Ára:140e
kis infót tudnál irni a mocirol?
futott km, Kw és LE, mit érdemes róla tudni...?
előre is köszi az infót
Oakley eredeti...
egy szürke zöldes lencsés és egy kék lila lencsés. akit érdekel irjon.
kb 3 hét mire lejár az enyém és akkor pontosabban elmondok mindent... kiváncsi vagyok milyen lesz : ) addig nem baszok át senkit csak kiprobáltam.
röviden annyi hogy egy reklámcég küld ki e-mailben reklámanyagot ( NEM VIRUS STB. ) és az a cég amelyik közvetít a reklámcégen keresztül füzet a reklámosoknak a közvetítésért. csak ők megcsinálták ugy hogy a nagyrészét te kapod meg.
ugyhogy ha érdekel akkor msn: leitold.dave@hotmail.com
Eladó börkabát 25000Ft-ért.A vállán és a könyökén a festés 1 kakucsi produkcio miatt sérült.
Eladó Suzuki Katana LC robogó. 1991es. Kívülről gyári, szép állapot, motorikusan pedig tökéletes. Minden működik rajta. Használatból eredő karcokkal, de abszolút törésmentesen
Ára: 130 000Ft
Helyileg Nyíregyháza mellett található.
Érdeklődni: aprilia.rx.sm [kukac] gmail [pont] com esetleg fepi3 [kukac] freemail [pont] hu
Tel: huszas 331 89 80
Van még egy Háromszög állványom is eladó: 4.000.-
Együtt odaadom a kettőt 10.000.- Ftért