Üdv!
Továbbra is eladó 125-ös Kawasaki KMX-em.
Kihasználatlanság/idő hiányában válok meg tőle. Karburálási hibája van, jelenleg nem indul. kb fél órás munka van vele. Első hátsó tárcsafék, power szelep, vízhűtés, 6 sebesség, felujjított kipufogórendszer, kisebb esztétikai hibák az idomokon. Jócskán áron alul eladó
Iá: 100.000 huf
érdeklődni itt vagy kawakmx@gmail.com-on
Suomy Spec 1 R Sisak átlátszó gyári plexije eladó. Az eladás oka hogy hajszálkarcos, a levegőtől, és a takaritástól (szivacs meg szappan), egyálltalán nem vészes, sőt észre se lehet venni, de én vájt szemü vagyok és engem zavar, ezért cserélném! Ha valakit érdekel, 4000be adom! ha jol tudom más tipusu Suomy sisakokra is jo. adatlap
Esetleg ha érdekel valakit!
"S" méret,a plexi nincs összekarcolva,jól átlátható.1550g.
Sajna a szellőzésállítója letört,így szellőzik állandóan.
Elérhetőség az adatlapomon.
Sziasztok!
Egy barátomnak van egy eladó bőrnadrágja. Fekete, oldalt bőrszíjjal fűzött.
Szóval a nadrág állapota mint a képen is látszik, teljesen új szerű, alig használt, még betörve sincs!Nincs megkarcolva, nincs kikopva, semmilyen sérülés nincs rajta! Az új ára 30e Huf fölött van egy kicsivel. Most tied lehet ennek a töredékéért.
Méretei:
A nadrág derékbősége: 73cm,
szárhossz(külső):103cm, (belső): 76cm
Érdeklődni a sakic19 (kukac) citromail . hu - címen lehet.
hali cserélném ezt a qvadot nagyon komoly cucokkal pl 450 henger k&n szűrő yoshimura kormány gátló nagy kilépők két garnitúra gumi stb endúró vagy supermoto lenne jó de jöhet más is ja a qvad rendszámos csak le járt a műszakija telefonon keresetek légyszi 06203244030
Érdeklődni az adatlapomon látható címeken lehet!