Eladnám vagy elcserélném Aprilia RS 125-ös Extrema tipusú nagyon jó állapotban lévő motoromat.Csere érdekel minden olyan sport vagy sport-túra mocira aminek a forgalmijában max 25 kw-t van.50 és 70ccm-esk kíméljenek.A motor nagyon jó állapotú de ez a képeken is látszik.Minden működik rajta,metálfekete fényezéssel,Power szelepes ,gyári kipufogórendszerrel ezért nem is nagyon lehetett széthajtani mert max 10-et pörög a folytások miatt.Ha kell a cserére kicsit rá is fizetek de az a cseremotortól függ.A motor irányára 275.000Ft.125-ös vagy 50-es papírokkal igény szerint. Az 50-es matricákat én raktam rá de már levettem őket.
Hy Mindenki!
Sajnos kiárusítást tartok! Minden a motoron látható "EXTRÁT" kiárulok a legjobb ajánlatért!
Tankbőr, Rizoma markolat, Rizoma tükör, HP sportdob (hangtompítóval), Pazzo racing fék- kuplunkkar, Rizoma verseny lábtartó.
várom az esetleges érdeklődőket: mailen, a fórumon vagy 30/5950052
egy srác mondta nekem hogy van neki egy eladó 5x1m textil honda felirata szárnyal piros fehér akit érdekel 20e ért eladó az irjon a reeeman@freemail.hu ra ez az én cimem de a gyereknek nincs nete
Csaó. Passz nemrég vettem elő garázsból... és rosz a km spirál. Előző gazdája elvileg kiforgatta az órát vele (180) én ovatosabb vagyok ilyen 100nál többet nem nagyon megyek.
Érdeklődni szeretnék, hogy a következő porlasztóhoz van-e valakinek eladó tűszelepe, és úszója? Vagy akár komplett ugyanilyen porlasztó?
Dellorto PHBH26 NS
Volna egy eladó Honda trx400am!Cserélhető papiros utcai motorra!Bármi érdekelhet!
Tel;20/770 03 18
Köszi de nagyobbra váltás miatt adom el a mocit. De azért köszike
Sajnos kiárusítást tartok! Minden a motoron látható "EXTRÁT" kiárulok a legjobb ajánlatért!
Tankbőr, Rizoma markolat, Rizoma tükör, HP sportdob (hangtompítóval), Pazzo racing fék- kuplunkkar, Rizoma verseny lábtartó.
várom az esetleges érdeklődőket: mailen, a fórumon vagy 30/5950052
Biztos megegyezünk
http://www.kepesmotor.hu/april...
Dellorto PHBH26 NS
Köszi!