Akkor igényt tartok rá, (bocs britton). Én is 183 cm vagyok és kb 75 kg. Holnap megyek be kaposvárra vizsgázni, hogy tudnánk találkozni? Persze ha jó a holnap. Ja és nekem bárhol jó, autóval leszek. Ja és kb dél- délután körül lenne nekem jó.
Schuberth S1 Nordic Dragon: 50.000 Ft
Büse túra ruha + Kesztyű: 45.000 Ft (egy szezont használt)
BMW Airflow 3 nyári ruha: 50.000 Ft (Új)
Proof esőruha: 7000 Ft (Új)
Vanucci VTB01 bőr túra csizma: 19.000 Ft (egy szezont használt)
Hein-Gericke Tuareg női cordura kabát: 19.000 Ft (keveset használt)
eladó vfr 800 fi,komplett futómű villahidakkal, fékcsövekkel, fékmunkahengerekkel, betétekkel, sérülve nem volt 99-évjáraton volt ár 85000 ft. ----- suzuki gsxr 750 k5 hátsófelni tárcsával tökéletes állapotban ár 30000 ft,---- valamint gsxr 600 k1 és k4 törött motorokból éppen maradt külső alkatrészek , blokkalkatrészek , főtengely, henger, váltó stb. mind a két tipushoz külön eladó a számlás blokkházuk is. a k1 - 600 ból eladó idom a képen látható törött állapotban pályára tökéletes javítható ár egyben 15000 ft. timua@invitel.hu
Sziasztok!
Eladó CBR600RR.
2003.12havi de 2004.12 hóban lett forgalomba helyezve. Yoshimura dob van rajta,sötétített buborékplexi, de megvan a gyári plexi meg kipuff. 21ezer km van benne. Michelin pilote power gumik,ledes index...annyi a sérülés h az előző tulaj eldőlt vele,majdnem egyhelyben és az oldaldekni van meghúzva,de nem vészes.
Illetve ha valakit érdekel egy Moto GP Pro Valentino Rossi sisak M-L méret és megvan hozzá a zsák, matrica, doboz. 130ezer körül van most az ára, és 90ezerért eladó. :)
Szia bocs látom,hogy csak mocit számolsz be,néztem az audidat a használtauton is.februárba születik a kislányom ezért cserélném le a ford focusomat nagyobbra!klimás xenon stb 1.6-ra gondoltam 2004 es ha esetleg szó lehetne róla jelezél,köszi
Piros, illetve fekete szinekben rendelhetőek nálam.
220 V kivitel.
Ár: 50.000.-Ft Dobozban.
Digitális hőmérséklet szabályzós kivitel.
220 V.
Ár: 65.000.-Ft
Én meg válaszoltam!
Csörögj rám holnap amikor végeztél a vizsgával és összefutunk valahol!
Számom: 70/200-3884
Meg küldd el te is a számod, hogy tudjam, hogy te kerestél, ha esetleg nem veszem észre! De majd figyelni fogok!
Schuberth S1 Nordic Dragon: 50.000 Ft
Büse túra ruha + Kesztyű: 45.000 Ft (egy szezont használt)
BMW Airflow 3 nyári ruha: 50.000 Ft (Új)
Proof esőruha: 7000 Ft (Új)
Vanucci VTB01 bőr túra csizma: 19.000 Ft (egy szezont használt)
Hein-Gericke Tuareg női cordura kabát: 19.000 Ft (keveset használt)
Érd: peresabalint@gmail.com
Van pár új Mitas crossgumim!
17, 19 és 21 es.
Akit érdekel, írjon.
első 9500, hátsó 11 ezer pénz!
Köszi
nyizesedes@freemail.hu
rendszámos a bandit? egyben az ára mennyi lenne? 252es gép?
köszi, kissb
az msn cím
Eladó CBR600RR.
2003.12havi de 2004.12 hóban lett forgalomba helyezve. Yoshimura dob van rajta,sötétített buborékplexi, de megvan a gyári plexi meg kipuff. 21ezer km van benne. Michelin pilote power gumik,ledes index...annyi a sérülés h az előző tulaj eldőlt vele,majdnem egyhelyben és az oldaldekni van meghúzva,de nem vészes.
Illetve ha valakit érdekel egy Moto GP Pro Valentino Rossi sisak M-L méret és megvan hozzá a zsák, matrica, doboz. 130ezer körül van most az ára, és 90ezerért eladó. :)