Én utána járkáltam a dolgoknak és arra jutottam hogy ezeket az idomokat egy Thaiföldi cég csinálja,legföbb külföldi forgalmazójuk egy amerikai cég,ahonnan a legjobb áron lehet megvenni az idomokat,de arra vámot is kell fizetni ha behozod magyarországra.Az angolok is forgalmazzák,de ök már a vámmal terhelt áron árulják és náluk csak szettek vannak,nem lehet külön alkatrészeket is venni.
Az a legjobb az egészben hogy amerikából kb 20ezer forintal lenne többe szállitással együtt mint az angoloknál csak az alkatrészek ára.
Na de ezek a költségekmajdnem megduplázzák az egész árát és úgy már nagyon húzós ára van
Szia!
Én úgy tudom h ezt a spoiler-t egy angol cég csinálja.
A honda sztem ilyent nem adott ki.
A meglévő rvf és vfr modellekre lehet rábiggyeszteni.
Én már láttam ilyet matt feketében,Konica-festéssel ...amit el tudsz képzelni.
Szia!
Minden van, a következő felállásban:
A sárvédő sérűlt mindkét felfogatásánál, ára: 8 E Ft.
Két faridom van a fehér repedt egy kicsit, ára: 15000,- a kék az jó, ára: 20000,- Ft.
Üdv: Andi
Hello.
Keresek 4t autót, max egy 20asért, skoda, lada, kispók, mind1, csak beinduljon, és ülések legyenek benne, no meg budapesten legyen... , tudományos célokból kéne, tudom ez egy motoros oldal, de hátha :)
Esetleg van egy pár jawa 350 638, meg suzuki rg 125 gamma 90 elöttihez való alaktrészem...
GPX 750 ,4/2 Leömlö csöveim vannak eladok.Annak is kéne passzolnia talán.Dobok nincsenek már hozzá.