"adatlapom nem lett törölve csak új fotókat raktam fel,"
én megnéztem az ominózus időintervallumban, minden adat törölve volt. Ha új fotókat raksz fel, leszeded az adatokat? Nem értelek.
Totál belekavarodtál a kamuidba, de attól még hogy csendben vagy, nem felejtettünk el...
nemtom mekkora quadod van, kerékmérettől függ h jo-e rá. fejből most nemtom az enyém milyen méretű.
ha kell, 2db (5cm-es) első nyomtávszélesítő, 2db hátsó (10cm-es) nyomtávszélesítő 4x4db jominőségű hosszúcsavarral 36.000ft-ért.
hasznos. eléggé megnő a biztonság, gondolj bele, 20cm-rel szélesebb lesz a quadod.
ui: ha egészbe nem majd darabokba eladom esetleg a quadot...
én 160000-ért vettem 2szer mentem vele 5 órát amugy yoschimura TRS amerikai, kipufogókonzol is van hozzá az ára min 110000ft de ha kell számla 160000ft-ról tudok iratni.
Hello!
Elado egy Kawasaki KDX 125 crossenduro!
95ös évjárat
új hátsó cross gumi (MITAS)
új lánckerekek
új D.I.D lánc
új első sárvédő
sportkipufogo
KEIHIN karburátor!
Most értem haza melóból,olvasgatom itt a sok agyas hozzászólását Tyt gyerekkel az élen,mert hát neki van itt a legnagyobb arca és ő a leg okosabb,de az azért túlzás,hogy fenyegetsz barátom!
Tudod, előbb gondold át ill. gondoljátok át miket írtok,a CMS cross bukót valóban én rendeltem és meg is kapta akinek szántam,viszont méret probléma miatt tovább adta és valóban 7 ezer ft-ért nem mintha itt bárkinek köze is lenne hozzá!
Tyt te agyas az adatlapom nem lett törölve csak új fotókat raktam fel,egyébként ott van a tel számom is,ha valami problémád van,hát hívj fel nyugodtan,az a fix számom 06-20-462-4481
Egyébként olvastam pár videónál a hozzászólásaidat,az a te bajod,hogy mindig csak hirtelen felindulásból írsz és nem gondolod át,vagyunk így páran,majd megváltozol;)
de azért már közelít az ár . .