eladó 3.5x16 colos elsőfelni 3 küllős, rajta 130/70-16 elsőgumival kb. 40-50 %-os, valamint a rajta lévő két féktárcsa melyből az eggyik üt de használható. a felsoroltak ára egyben: 38000 ft. tel: 0620/992-4528
Eladó sorba került a '81es 350es JAWA-m. A motor nagybátyámé volt, 18 évig állt egy sufniban, a motor letétele előtt vadi új hengert+dugót kapott amiben kb. 1000km van. Adom hozzá a régi felújított hengert+dugót, bukócsövet. Esztétikailag is gyönyörű, krómok is szépek. Amint mondtam 18 évet állt de beleraktunk 1 aksit és első rúgásra beindult, műszakilag kitűnő állapotban van, félautomata kuplung is hibátlanul működik. Forgalomból véglegesen ki lett vonva, utánajártam a forgalomba való visszahelyezés kb. 30ezer Ft mindennel együtt. Ha érdekel érdemes megnézni, Budapest XV. kerületben megtekinthető. Irányár: 99000 Ft
Teljesn igazad van!Én is bringaórát használok a Gixxeren is,meg a quadon is !Egy hátránya van,olyan 120-fölött nekiáll késni,de ott már ezt ki nem szarja le,hogy nem pontos!
A legolcsóbb megoldás a kerékpár km-óra.Pár ezresért kapsz
olyat, amibe 2 kerékméretet is be lehet állítani(enduro/supermoto).
Nekem jól működött egészen addig, míg a mazzag el nem szakadt a
teló mozgása miatt.javasolt inkább a hátsó kerékhez vezetni(mindenképp
meg kell hosszabbítani a vezetéket).a Sigma Sport-ot ajánlom.
Ja, és olyat kell keresni, ami 300-ig mér.
felkókányolni tuti fel lehetne, kérdés, h működne-e?
Foggalmam nincs, h műköllik, csatlakozóm sincs hozzá.
Sztem inkább csak sxv-re.Arra való.De a hátsólámpa
az felrakható másra is.
hello emberek tudom nem motoros de eladó 8db ford felni fiestára jó de másra is tuti 13as felnik 4 darabon van gyárimumi meg uj szellepek 14000 van 4 db üres felni uj szelepekkel 10000 együtt a 8db 20000ft de gyere érdekel valami 4 ütemü kipu föleg valami sport ha sérült vagy valami nem érdekes donornak kell vagy 125ös 4t valami kipu!érd telon:30-493-23-10 email:kgb07@freemail.hu
Alighasznált Welorex eladó!
Kiváló Bamako-rali-alap!
Valaki?Senki?
Cserélném bármire...