Sűrgősen eladó nagyon olcsón állapota miatt, ugyanis feljújítás alatt áll ami azt jelenti, hogy újra fúrva a henger, új prox dugó, új tömítések, e+h fékpofa új, és csak power szelepet kell hozzá szerezni, az egyik oldala eltört, ezért is olcsó, de alkudni is lehet vagy elcserélhető
Yamaha Tzr 50
Szevasztok srácok !
Eladósorba került a motorom, '96-os Tzr , ( 105 Km/h a vége és 14200at forog )és sok finomsággal mint pl : Leo Vince sport kipuff , könnyített légbeszívást segítő sport légszűrő ( nem az a gagyi 300 Ft -os hanem rendes Malossi szivacs) új fékbetétekkel , új hátsó gumival, minden olaj újra van benne cserélve ! Nem gyári idomokkal hanem 2006 os Barkovic karbon idomokkal. Led es hátsó lámpával és igen szép indexekkel.
Ár : 165 ezer Ft
Üdv!
Eladó/cserélhető Aprilia RX50-es motorom. Teljes felújításon esett át, gyakorlatilag új a motorja /polini tuning-80ccm, váltó, csapágyak, szimeringek/ A motor füst és mellékzaj mentes. Giannelli rendszer van alatta, új DUNLOP gumik és komplett láncszett. Sajnos kisebb festéklepattogások vannak rajta, de ez nem zavaró, 1998-as évjáratú, aszfalton használt.. Irányára:240EFt Beszámítanék kisebb testű motort, robogót+kp... Érdeklődni itt:adam0830@freemail.hu vagy mobilon: 30/827-9573 B.A.Z. megye, szállítani nem igazán tudok.
Ez nem olyan drága!
Én is újrakezdőként használtam másfél szezonban. Egyedül elég volt Zakopánéban is. Túrázásra való, szó mi szó. Vedd meg. Jól járnál vele!
Ilyen 500-on tanultam és vizsgáztam.Kényelmes túragép,szerettem,csak drága volt ahhoz,hogy ilyet vegyek.Volt egy 600-as Bandit is,de azt el akarja cserélni az oktatóm 500-ra,mert arra nemigen ült rá (én sem)senki.Mindenki az 500-on akart vezetni.
Hello!
Elado egy Kawasaki KDX 125 crossenduro!
95ös évjárat
új hátsó cross gumi (MITAS)
új lánckerekek
új D.I.D lánc
új első sárvédő
sportkipufogo
KEIHIN karburátor!
érdeklődni telefonon : 06308114646
vagy emailben : bozopatrik@freemail.hu
Eladó a képen látható Suzuki rm 125 k6 (2006)-os crossmotor...A motor nagyon jó állapotban, új láncszett,80%os gumik...nagyobb motor vétele miatt eladó. i.á.: 650.000ft SÜRGŐS!
Érd.: dungi@citromail.hu
tel.: 06304228421
http://kepesmotor.hu/tm/i?p=14...
vagy a másik:
http://kepesmotor.hu/suzuki/i?...
a megadott telefonszámon vagy a gyorgyibalintka@citromail.hu emailon érdeklödjetek!
KÖSSZ ÉS TÉNYLEG SÜRGŐS LENNE!
(((((a kutya nem elado)))))))