Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kedves tuty! Ha normálisan elolvastad volna amit írtam akkor láthattad volna az elnézést vagy a bocsánat szavakat! De ha ezeket figyelmen kívül hagytad akkor sajnálom! Azt meg hogy kinek baszom az idegeit meg kinek nem azt olyan szinten leszarom hogy el se hiszed! Én nem akartam bunkózni csak ez a tapasztalatom velük kapcsolatban! Én hagylak benneteket és ti is hagyjatok engem. én csak egy szaros ülésmagasságot akartam megtudni, de csak a sok faszságot írkáljátok! Amit tudni akartam még mindíg nem tudom de mindegy! Azt meg hogy mit csinálok meg mit nem az szerintem az én dolgom! Na mindegy inkább hagyjuk az egészet én nem írkálok ti se írkáljatok, remélem világos na szervusz!
Sziasztok!
Eladó a mocim, CBR600FS, 2001-es. Olasz papírokkal. Robogót beszámítok.
Üdv!
sziasztok!

Van egy eladó Suzuki Marauder 125-öm! A gép kiválló állapotú, rendszeresen karbantartott.
Suzuki GZ
Érdeklődni telefonon vagy az alábbi emil címen lehet: oldtomboy@freemail.hu
Üdv.
ezt ne itt ...!

szÉtcseszitek a topikot !
Így van Tutis jól beszélsz!
Te meg hiper-szuper kiafaszomvagy hogy mondhatsz ilyet bazzeg? Van neked normális eszed?!
Ja van egy rakás mocskos cigány de van az az egész országban mivel vannak 2 millióan!
Szóval vegyél visszább tényleg na!
Helló!

Már ne is haragudj, de milyen jogon ítélkezel vagy szólod le a szabolcsiakat?!?!?
Te különbnek érzed magad mert városi vagy?
Ahogy a párom írta, elég csak a nevedet megnézni és máris tudjuk milyen eegyéniség vagy.......
Először nézz magadba és aztán ítélj másokat!
Kedves Hypergeri!

Jobb lesz ha visszaveszel az arcodból ezzel a szabolcsi dumával, mert nagyon sok embernek felbaszod az idegeit. Ha valami mondanivalód van bárkiről, először vállad az arcod, utána meghallgatjuk az ÉRTELMES hozzászólásaidat..
Amúgy meg gondolom tegnap miért nem voltál képben..Elég a nicknevedet megnézni, és az ember máris levágja mitől nem voltál magadnál..
Na ha már itt vagyok. DURO márkájú 18-as enduró gumi eladó.Teljesen új.Ha hiszed, ha nem 5000.
Nah látod.Ez egyből jobb hozzászólás volt....üdv
ZX-12 hátsósárvédő eladó! Üvegszálas, nyers fekete! Festeni kell!
Irányár:10000 HUF
akinek van eladó 30mm-es átmérőlyű tárcsafékes első teleszkóp ja az irjon
akinek van az irjon ere a cím re buldog94@citromail.hu vayg msn:buldogrw@hotmail.hu lehet fordított vagy sima csak legyen tárcsa fékes és 30mm átmérőlyű szár vagy a fordítotnál a felső rész
derbi rabasá hoz kéne vayg az egész teló felfogató minden a nyak tengej 23-25, valamedig
Hello! Eladó vagy cserélhetö xjr400 as yamahám! Csere rendszámos xt600 érdekel de 95nél nem öregebb vagy 2002vagy utáni triálmotor! Az xjr szép és jó állapotban van cserélve lett gumik gyertyasor,olaj,szürö,láncszett,vezérmüláncfeszit
hello! ne haragudj tegnap nem voltam egészen képben! amúgy van egy derbi sendám,egy 125ccm mz trophym, meg egy hyosung sb 50es robogóm! és annyi simsonom volt már hogy meg sem tudnám számolni a star-tól az 51-es enduroig! és hidd el hogy egy 3 - 4 sebességes léghűtéses simson sehol sincs egy 6 sebességes vízhűtéses rövid lökethosszú apriliához vagy derbihez! bocsánatot kérek de a szabolcsiakkal nem túl jó tapasztalataim vannak többnyire tirpák cigányok akik olyanok mintha az 1600-években élnének! de biztosan vannak kivételek! mégegyszer elnézést! ja amúgy nem ajánlom neked a cserét mert ezekre a motorokra annyiba kerül pl egy henger mint az egész simsonod! és legyünk őszinték néha azért ezekre is kell egysmás. ÜDVÖZLETTEL HYPERGERI
Szia! Bocsi, de engem a motor mögött lévő Yamahás zászló érdekelne. Köszi, Üdv: Csaba
Először töltsd ki az adatlapodat, hogy ki vagy.Így könnyű név nélkül irogatni, hogy szabolcsi.Lehet az a "mocsok" jobb, mint a te motorod.(már ha egyáltalán van)Úgy gondolom, hogy semmi sértőt nem mondtam ezzel, szval hasonló reagálást várok...
ELADÓ!

BT 021ES SPORT TURA GUMI, vadi ujak, motort nem láttak, 120/70 és 180/55ös méretben ,egyben!

várja szerető gazdáját
Szia remélem nem sértlek meg de sajnos nem érdekel igaz a csere stilus stimmel de igazából gsr-t szeretnék köszi
hy! ne haragudj nekem csak egy kérdésem lenne! én is ilyen motort szeretnék és olvastam hogy az ülésmagasság 880mm de ez állítható! a kérdés az lenne hogy le avagy fel lehet állítani?! előre is kösz
magadnál vagy? szerinted ki az a barom aki ad egy crossmotort a te mocskodért!? Meglátszik hogy szabolcsi vagy
a 3.képen , az R6-os lámpa ?
mennyibe fájna ?
Hali !
Eladó mind, akit érdekel, hívjon vagy írjon
30/579 8360 , sugomotors@sugolan.hu, akár itt is
Henger és hengerfej?
csak hengerem van
30pénz
Mennyire használt? És milenne a komplett szett ára?