További
csemegék:
-igény és plusszpénz esetén supermoto-szettel, Honda manual az összes CR modellre CD-n, Castrol 2T olaj több liter, kézvédő, tartalék idomok, egyéb hasznos csecsebecsék alku tárgyát képezhetik.
(ez a könyv, amit CD-re scanneltem más, hasznos cuccokkal, pl.
Sziasztok! Múltkor elég szar képeket raktam fel. A gép Suzuki rg250 új dugók főtengely átépítve félkészen papírok rendben. Kérdés van hívj. Tel.: 06-70-931-6968 este 6 után.
Hát remélem hogy megoldódik, elviekbe az okosok azt mondják hogy nagy baja nem lehet ha megy és utána elindul mind a 4 henger, úgy hogy elvileg max 20000ftos lehet a hiba..remélem:(
Eladó Hyo GT 250R esztétikai hibákkal. (Első tulaj elcsúszott vele,s nekem igy is megfelelt) nagyobbra váltás miatt! Új lánc/lánckerék,új akksival.Motorikusan hibátlan! Elől egy foggal kisebb lánckerék. Munkábajárásra,kisebb túrákra használt csak! Hitelátvállalással is megoldható! 27hónap van vissza,13000Ft körül van a törlesztő. GPR sportkipufogó,sötét plexi + a gyári! Műanyagos + fényező kb 40-50ezerből javitja esztétikailag.
06705933791
noarmy@citromail.hu
Hello 69#!
Gyertyacsere nem árt,ki tudja mennyi van azokban a gyertyákban
Ilyen problemnál nem ártana egy karbitakaritás sem+levegőszűrő csere.
Ha igy sem szünik meg akkor jobban bele kell mászni a mociba
Szia! akkor kérnémszépen a benzincsapot '95ZZR400-hoz. Jó állapotú ugye? (unom, hogy nincs tartalékom )
postázási adatokat milyen emailcímre küldhetem?
Szevasztok ! Lenne egy kérdésem ! Szerinetek mennyit érhet a motorom ?
Husaberg Fc 501 1999
Enduro kitt : Lápma, 6 sebességes váltó stb
Sacc/Kb mennyit ér ?
Képek az adatlapomon ...
hát ezt is köszönöm, egyik ismerősömtől veszem, csak van még egy olyan problema a mocival, hogy alapjáraton 3 henger dolgozik csak, viszont ha elindulsz velel, akkor már mind a 4 ez valyon nagy gázra utalhat a srác szerint csak egy olaj és légszűrő csere kellene, esetleg gyertya, sztem nagy gond nem lehet ha elindul..sztetek valaki
Eladó 2 db Honda CBR125. A Repsol 2007es évjáratú Magyarországi, műszakis 4000 Km-rel az eleje sérült, de a többi része (blokk ,váz) hibátlan.A kék 2004-es évjárat idomok sérultek, de javíthatók külföldről behozott forgalomba helyezhető. Az elejét kell átépíteni a Repsolba és van egy hibátlan motorod 4000 km-rel és még megmarad egy bontott motorod blokkal , vázzal , mindennel. Ja és nem nagyon bontanak ilyen motort , ugyhogy a megmaradt alkatrész eladása sem lesz nehéz feladat szerintem 200-300ezer forintot ki lehet belőle árulni
sziasztok! nagyon sürgősen eladó a mocim, mert a 7végén valószinű hogy másikat vesztek és kellene a pénz! az ára nagyon baráti, majdnem hogy ennyit rá is költöttem...
a moci egy ETZ 150; http://www.kepesmotor.hu/mz/i?..." target="_blank">ő lenne az, katt ide! üdv
mitoo
Probaút kötelező!Ne vegyél zsákbamacskát!Egyenesfutás,motorzajok,vátó.
Első,háts
ókerék csapágyak,féktárcsák/kopás/.
Kormánycsapágy,olajnyomo
k,szimeringek,esetleges sérülésnyomok/bukás/
Most ennyi jutott eszembe,biztos van még más is.
Ha netán van motorszerelő cimbid,nem árt ha magaddal viszed
http://www.kepesmotor.hu/honda...
További
csemegék:
-igény és plusszpénz esetén supermoto-szettel, Honda manual az összes CR modellre CD-n, Castrol 2T olaj több liter, kézvédő, tartalék idomok, egyéb hasznos csecsebecsék alku tárgyát képezhetik.
(ez a könyv, amit CD-re scanneltem más, hasznos cuccokkal, pl.