Pince takaritás közbe talaltam 1 cb 50-es 1 henger 4ü 1979 es blokkot gyujtás karbi nincs. 8 éve még mentem vele. ami tutira jó váltó, hengerfej, főtengely, szelepek, dugó, hajtókar, blokktest vezérmüteng, kuplug lamellák a belsö kosár repedt a külső jó ahengeren a kipuf felfogató csavarokból csak 1 jó. kinek mennyit ér meg? ill cserélhető enduró fejidomra pl mint a ktm lc 4 en van vagy super moto első sárvédőre.
hyall
Suzuki GSX-R 750-es motorom nagyszervíz (blokkfelújítás) után megbízható blokkal, kormánytelóval, sportrendszerrel, korát meghazudtoló szép és jó állapotban eladó.
az ár irányár (alkuképes) 630.000 ft
elérhetőség adatlapon
kétütemű.. forogjon le meg mennyen mint a veszettegér...(vicc volt)
nehéz egy apriliáról szűz füllel megmondani hogy jó e. Az Apriliának sztem van egy tipikus hangja. ez nem azt jelenti hogy rossz sőt..
vegyétek és egyétek:P sürgősen eladó ez a simson!a blokkja kint van az asztalon nagyon jó állapotba van az egész uj festés meg minden! hivjatok vagy vmi 20rongy körül eladó!üdv
Keresek nagyméretű cross nadrágot
mind 1 h mien márka csak nagy méret legyen ha valakinek van vagy ismerőseinek akkor írjon legyen szíves válasz gomba katt h kapjak értesítőt köszi
Érd 06706155160
180.-pééz és alkuképes :-)