Bocs, ez így nem volt jó szóval:
Suzuki Gsx-R 750 K8-on volt fent, összekötő csővel együtt eladó. Hátoldalán apró horpadás egyébként karc menetes.
Elérhetőség: bajan122@gmail.com
Akrapovic, Leo vince, Arrow, , Mivv, G.P.R, Martin Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben Privátban vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Honda vfr750f 91évj,eredeti külföldi papírokkal forgalomba helyezhetően.Első lámpa sérült,jobb lábtartó fele van meg,egy alap szerviz kell neki(olajok,szűrők,gyertyák),beszámítás 150e ft-ig érdekel főleg régi 80-as évekbeli nagymotor,vagy vespa,stb.Ár:320e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Eladó motoros GPS.
Nem sokat használt,sérűlés mentes!
IGO8 (2015 augusztusban lett frissitve ) teljes europa +...
Érdeklődni nálam 20/336-1906.
20.000.-
Leáraztam most mán kezdjétek megvenni
Csizma:45-ös 25-e mint az új,
Kenguru arlen 50-es jó állapot,55-e
Fly cross xl újszerű,6-e
Airoh m-nagyon szép színe van a képek nem adják vissza 18-e
Sziasztok! Bukósisakot keresek! Ha esetleg valakinek akad ne tartsa meg!
Shoei xr1000-et néztem, ugyhogy valami olyasmi vagy olyan kéne! Ha minden igaz M-es a fejem! Sötét plexi előny! 50rugóm lenne rá!
Eladó lett egy keveset használt hibátlan, újszerű állapotban lévő FORCEFIELD PRO L2K gerincprotktorom. Ár: 32e Ft. Az egyik legkényelmesebb és legbiztonságosabb a piacon.
Louis-ban vásárolt két részes tanktáska!Egy cipzár segítségével bővíthető a felső rész térfogata!Mindkét rész tetején térképtartóval!Szóval az alsó rész külön használható!
3 erős mágnes fogja mindkét oldalát és elől és hátul is a táska alját,szóval összesen 8 db!
Nem új,de minden cipzár jól működik,szép állapotban van!Tisztítva!Oldalán fényvisszaverő csíkok!
Nem tudom hány literes,de nagy! :) Próba a motorodra,vagy megnézheted délutánonként Székesfehérváron!
Ha kell postázom is,de csak előreutalás után!Én cbr 900 rr-en és 600 F4-en használtam,a jelenlegi motoromon,a tankforma miatt nem az igazi,ezért adom el!
Suzuki Gsx-R 750 K8-on volt fent, összekötő csővel együtt eladó. Hátoldalán apró horpadás egyébként karc menetes.
Elérhetőség: bajan122@gmail.com
SAMSUNG 8GB SDHC C10 nagy SD kártya
Elado aprili rx 125
http://www.kepesmotor.hu/gasga...
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben Privátban vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Nem sokat használt,sérűlés mentes!
IGO8 (2015 augusztusban lett frissitve ) teljes europa +...
Érdeklődni nálam 20/336-1906.
20.000.-
http://hu.shopmadeinchina.com/...
Csizma:45-ös 25-e mint az új,
Kenguru arlen 50-es jó állapot,55-e
Fly cross xl újszerű,6-e
Airoh m-nagyon szép színe van a képek nem adják vissza 18-e
A motor ára 1.150.000.
Shoei xr1000-et néztem, ugyhogy valami olyasmi vagy olyan kéne! Ha minden igaz M-es a fejem! Sötét plexi előny! 50rugóm lenne rá!
http://www.jofogas.hu/budapest/Uj_komplett_noi_motoros_ruhazat__kabat__nadrag__sisak__kesztyu__elado_34176875.htm?ma=1
Új (1x hordott) komplett női motoros ruházat (kabát, nadrág, sisak, kesztyű) eladó egyben, de külön-külön is!
1) Kabát: fekete-fehér Moto one cordura, XS méretű, kivehető, kemény váll-, könyök-, és szivacs gerinc protektorral, valamint kivehető béléssel.
Méretek: karhossz: 55 cm; vállszélesség: 50 cm; mellbőség: 90 cm. A nadrággal egy összeillő szett.
2) Nadrág: fekete Moto one cordura, S méretű, kivehető, kemény térdprotektorral, és szivacs csípőprotektorral, valamint kivehető béléssel.
Méretek: derékbőség: 70 cm; csípőbőség: 90 cm; hossza: 80 cm. A kabáttal egy összeillő szett.
3) Sisak: fekete-fehér-arany színű, Nitro Sidewinder, XS méretű, beépített napszemüveggel, orrmaszkkal, felfújható belső arcpárnákkal.
4) Kesztyű: fekete-szürke Wintex, XS méretű.
Egyben az ár fix 80.000 Ft, külön-külön:
- kabát: 30.000 Ft
- nadrág: 20.000 Ft
- sisak: 40.000 Ft
- kesztyű: 10.000 Ft
http://www.jofogas.hu/budapest/Uj_komplett_noi_motoros_ruhazat__kabat__nadrag__sisak__kesztyu__elado_34176875.htm?ma=1
- mennyiért ?
a jó ár mit jelent ?
üdv
V.Imi
Eladó egy verseny Gokart.
Louis-ban vásárolt két részes tanktáska!Egy cipzár segítségével bővíthető a felső rész térfogata!Mindkét rész tetején térképtartóval!Szóval az alsó rész külön használható!
3 erős mágnes fogja mindkét oldalát és elől és hátul is a táska alját,szóval összesen 8 db!
Nem új,de minden cipzár jól működik,szép állapotban van!Tisztítva!Oldalán fényvisszaverő csíkok!
Nem tudom hány literes,de nagy! :) Próba a motorodra,vagy megnézheted délutánonként Székesfehérváron!
Ha kell postázom is,de csak előreutalás után!Én cbr 900 rr-en és 600 F4-en használtam,a jelenlegi motoromon,a tankforma miatt nem az igazi,ezért adom el!
10000 FT
czako20@freemail.hu
06705761477
Vennék Yamaha FZX/FZ 750-hez karbi sort kompletten, használható állapotban, jó membránokkal, tolattyúkkal, stb...