Sziasztok, napi használatra alkalmas, de számomra teljesen feleslegessé vált vonóhorgos, kombi, dízel autóm ELADÓ, de leginkább cserélném:
-Első sorban krossz motorra
-Ha arra nem, akkor endurora, traktorra, hegesztőgépre, esztergára, telekre, tanyára
-Utolsó sorban meg bármi értelmes dologra értékében, tüzifa, gázolaj.
Értelmetlen baromságokra a piaci értékük negyedéért tudom cserélni (számzáras trombita, alig használt bécsi virsli, két hetes föld körüli kiskutyák és társai...).
Sziasztok!
Eladó jó állapotban lévő L-es méretű AGV bukósisak hozzá tartozó 3 árnyalatú plexivel (fehér, színes, fekete) valamint esőfóliával.
Ára: 30.000.-
Kifogástalan állapotban lévő M-es méretű szakadás és sérülés mentes Yamaha R6 protektoros, kivehető bélésű bőrkabát.
Ára: 17.990.-
2 alkalommal használt kifogástalan állapotban lévő csuklós térdvédő, patenttal rögzített, kivehető, mosható béléssel. 3 darab fokozatmentesen állítható tépőzáras rögzítő pántokkal. Ergonomikus kialakítás, jobbos-balos kivitel a maximális illeszkedés érdekében.
Ára: 10.000.-
Tel.: 20/474-7966
Csúcskategóriás---Goretexes Daytona Road Star Gtx csizma eladó, 46-os méretben. Új, dobozában, méret probléma miatt. Többszörös tesztgyőztes, teljesen vízálló, kényelmes és Biztonságos! Mélyen ár alatt. Email az adatlapomon.
mennyit kérsz érte?
vecsei.gyula@freemail.hu
Az már elkelt!6000-be
-Első sorban krossz motorra
-Ha arra nem, akkor endurora, traktorra, hegesztőgépre, esztergára, telekre, tanyára
-Utolsó sorban meg bármi értelmes dologra értékében, tüzifa, gázolaj.
Értelmetlen baromságokra a piaci értékük negyedéért tudom cserélni (számzáras trombita, alig használt bécsi virsli, két hetes föld körüli kiskutyák és társai...).
DAS AUTO
Esetleg cserélhető Térdkoptató,fém fékcső, gerinc protektor, csizma 45, onboard kamera, Női bőr ruha, félszáras csizma 39.
Jaja, már összeraktam őket, be is csomiztam, de még nem adtam fel, mert nem volt rá időm. Hétfőn útnak indítom a csomit.
Csak mert lehet nem jó az email fiókom és azért nem kaptam választ!?Köszi
A Suzukis kendőd érdekelne, ha még megvan, meg az aláöltöző mekkora méretű és milyen árú?
Hogy-hogy abbahagyod a motorozást?
Valakit érdekel?
Szeretnék venni egy motort, csak az alvázszám nem tudom milyen.
Ez micsoda szerintetek?
Eladó jó állapotban lévő L-es méretű AGV bukósisak hozzá tartozó 3 árnyalatú plexivel (fehér, színes, fekete) valamint esőfóliával.
Ára: 30.000.-
Kifogástalan állapotban lévő M-es méretű szakadás és sérülés mentes Yamaha R6 protektoros, kivehető bélésű bőrkabát.
Ára: 17.990.-
2 alkalommal használt kifogástalan állapotban lévő csuklós térdvédő, patenttal rögzített, kivehető, mosható béléssel. 3 darab fokozatmentesen állítható tépőzáras rögzítő pántokkal. Ergonomikus kialakítás, jobbos-balos kivitel a maximális illeszkedés érdekében.
Ára: 10.000.-
Tel.: 20/474-7966