Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, ajándékba szeretnék venni karórás walkie talkie-t headsettel, vox üzemmóddal, csak nem tudom ez menet közben mennyire működik.
5km hatótávval hirdetik, de feltételezem ez olyan max 2-2,5 km.
Ezzel kapcsolatosan van valakinek tapasztalata?
Köszönöm :)
Ezt nézd meg!
Ilyet még nem láttál!Klikk a videóra: http://www.youtube.com/watch?v...
Mától ezzel a sötétedő plexivel szerelt LAZER PANAME bukósisak akciós áron érhető el üzletünkben! Részletekről érdeklődj!
72.000 helyett: 59.990Ft www.darazsgarazs.hu
Sziasztok!
Eladóvá vált szeretett motorom… bla bla bla..
Look a hirdetést. Vérzik a szívem érte, mert mostanra lett kész.. http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-z_400_sm-7723844
szia énis irtam az egyikre egy ktm exc 400 .400ez.nekem irt visza egy faszi de tuti nem magyar mivel google forditoval volt leforditva,szoval kamu az egész!
Kihasználatlanság miatt eladó ez a motor. Hölgy tulajdonos első lépéseinek a nyomai sajnos megtalálhatók rajta, ezek a fényképen is látszanak! A motor 2 éve egy helyben áll, tehát egy új akku és egy nagy szerviz majd ráfér. Eredeti számla, szervizkönyv (500 km-nél szervizelve utoljára 2009.10. hóban), garancialevél, és használati útmutató is megvan. Az ár irányár! Csere lehet, de csak és kizárólag új Schwinn-Csepel Ranger ATB kerékpár jöhet szóba csomagtartóra szerelhető gyereküléssel! Varrógép, szecskavágó, használt gomb, ... nem érdekel!
VOR 530-BAJÁN Z. Dániel
Ne vegye meg senki, egy rakás hulladék.Egész úton mondta hogy már Szlovákból, meg románból mennének érte...
voltam megnézni, füstöl mint egy traktor, vizes olajjal használta, annyi tömítést nyomtak a deknik alá, hogy fekete mákos( gumidarabkák) tőle az a szürke vizes olaj ami a blokkban van már 1éve. Olyan vastagon van a tömítés mindenütt hogy biztos "szerelőnél" volt a motor.... a műanyag idomok hegesztve, csavarok FBS-sel rögzítve!
Elmentünk a családdal 8órás út, 400km-t és köptem egyet mert egy szemét. képeken csodás a gép, a srác azt mondta nem vette észre, nem tudta hogy ez füstöl. (ja telefonba rákérdeztem)
EBAY-EBAY-EBAY-EBAY
Plexik,fék és kuplungkarok, integrált indexes hátsólámpák a létező "majdnem" összes motortípushoz!
Ezen kívül ha bármi kérdés merülne fel eBay rendeléssel kapcsolatban bizalommal fordulj hozzám!
Innen a fórumról sok embernek is rendeltem már és mindenki maximálisan elégedett volt.
Nem a fórumtársak lehúzása a célom! - hanem az eBayen a pozitív visszajelzések "gyűjtése".
Elerhetosegem illetve email cimem az adatlapomon.
Barmilyen kerdes eseten bizalommal keressetek.
Sziasztok.Ha valakit érdekel van egy szép állapotu keveset használt Givi Voyager nyeregtáskám.Debrecen és Pécs vonalon megoldható a házhozszállitás ingyen.
Eladó Sport dobok és összekötőcsövek, átalakítók.
Akrapovic, Arrow, Raptor Leo... stb
Információkért és árakért keres telefonon vagy emailben.
sportdob@gmail.com
Vannak még kerekek is.