Helló mindenkinek,ha valakit érdekelnek az alábbi cuccok KTM 640 lc4-hez,akkor elvihetőek olcsón!
- 16-os első acél és 42es hátsó alumínium lánckerék,lánccal 13.500km-t futott.
- Lamella 8db fém betét és 8db lamella,ami szintén 13.500km-t futott
- Víz hűtőnek a légterelő műanyagja párban.
- Fék,vagy kuplung kar.
- Lámpa foncsor,ami 2 oldalt kicsit lepattogott már belül,de a fényereje,még bőven jó.
- Illetve utolsó sorban egy KTM bukósisak,szemüveggel és tartalék lencsével,a képen látható állapotában.
Kevlár,üvegszál,kompozit anyagokból készült L-es, 60-as méret,ami 1350gramm súlyú és E1 jelöléssel ellátott.
Olcsón elvihetőek,mivel nekem nem igen lesz már rá szükségem,ajánlatokat várok,üdvözlettel László!
Eladnám XXL méretű Honda 50.évfordulójára kiadott bőrkabátomat. Úgy tudom limitált szériás, máshol nem is nagyon láttam.
Protektor nincs benne. Nagyon kényelmes.
Váll széllesség: ~60cm
Ujjhossz: ~60cm
Teljes hossz elől: 60cm
Ár: 20.000Forint!
Szeretnék tőletek egy kis segítséget kérni. Kesztyűt szeretnék vásárolni magamnak csak nem tudom milyet vásároljak. kb 20 ezerig szeretnék venni valamit L-Xl-es méretben. Kinek mi a tapasztalata mit érdemes venni? Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Eladó jó állapotban lévő L-es méretű AGV bukósisak hozzá tartozó 3 árnyalatú plexivel (fehér, színes, fekete) valamint esőfóliával.
Ára: 30.000.-
Kifogástalan állapotban lévő M-es méretű szakadás és sérülés mentes Yamaha R6 protektoros, kivehető bélésű bőrkabát.
Ára: 17.990.-
M-es alig használt fekete protektoros bőrnadrág.
Ára: 10.000.-
Köszi, ebay-en megtaláltam már én is, csak gondoltam megpróbálom, hátha lenne olcsóbban is. Ez lenne jó mindenképp, mert még ez is necces, hogy hogy fog elférni.
Eladó Sport dobok és összekötőcsövek, átalakítók.
Arrow, Raptor Bódis, Termignoni Leo Vince... stb
Információkért és árakért keres telefonon vagy emailben.
sportdob@gmail.com
Megvan még esetleg a 17-es? Yamaha XT 600-ra kellene! :)