Bécsben vettem a Louisba. Az árára már nem emlékszem.Ha jól tudom most már ezt a típust nem lehet kapni, legalább is a Louisban nem. Én egyébként nagyon elégedett voltam vele, csak közben sikerült beszereznem Givi dobozokat és ezért nem volt használva.
És segítség céljából: Ezt nem javaslom senkinek se, hogy megvegye (legalábbis ilyen áron). Ismerem a tulajt és elég kókler, a teleszkópok is szét vannak menve a motoron, kormány össze-vissza hajlítgatva, a blokkal sincs minden rendbe.. stb stb.. nagyon leharcolt gép
Ne mondja senki, hogy zsákbamacskát árulok, a műszakira nem árt venni két féktárcsát előre (kb. 10eFt) és egy bal talpas gömbfejet (3eFt).
Fékbetétet 3000km-re ezelőtt cseréltem mindenhol és helyközi melóba járásra használom, nem versenyzésre úgyhogy azok maradhatnak.
keresek sport motorra oldaltáskákat, oldalt perforált -merevített- érdekel, esővédő cucc előny, legalább 2x20l térfogattal max 15 forintig. jöhet ide a kép. köcce
Sziasztok!
Elcserélném yamaha yz 250-es crossmotorom ,95-ös éváratú motoromat Szép és jó állapotban van i.á. 250000ft!, Nagytestű rendszámos robogóra,(200-250ccm-ig)
tel..70/5776446 vagy kiki1990@citromail.hu
Ha valaki tudna esetleg valamít szóljon!
Nagyon szépen köszönöm!
ja amúgy vannak eladó repülő makettek is ha érdekel valakit (párnak a kereke le van festve feketére de amúgy hibátlanok)
t/
Egy kis segítség jármű eladásakor, vételekor.
2000FT
Meg ez is
És segítség céljából:
Ezt nem javaslom senkinek se, hogy megvegye (legalábbis ilyen áron). Ismerem a tulajt és elég kókler, a teleszkópok is szét vannak menve a motoron, kormány össze-vissza hajlítgatva, a blokkal sincs minden rendbe.. stb stb.. nagyon leharcolt gép
Gumipár 10000FT
http://www.hasznaltauto.hu/auto/peugeot/306/peugeot_306_1.4_xn
-6051946
Ne mondja senki, hogy zsákbamacskát árulok, a műszakira nem árt venni két féktárcsát előre (kb. 10eFt) és egy bal talpas gömbfejet (3eFt).
Fékbetétet 3000km-re ezelőtt cseréltem mindenhol és helyközi melóba járásra használom, nem versenyzésre úgyhogy azok maradhatnak.
mindent nem jegyezhetek meg
Sziasztok ha ismerőseitek közül szeretne valaki,valami hasonlót protezsáljátok légyszives!
Elcserélném yamaha yz 250-es crossmotorom ,95-ös éváratú motoromat Szép és jó állapotban van i.á. 250000ft!, Nagytestű rendszámos robogóra,(200-250ccm-ig)
tel..70/5776446 vagy kiki1990@citromail.hu
Ha valaki tudna esetleg valamít szóljon!
Nagyon szépen köszönöm!