Na Jó!A kipufogó könyököt lefelejtettem Sory.Vessetek rám " köveket"De az ára sem utolsó,azthiszem egy jó kerékpár drágább !Hidd el nemfázott rá aki megvette!
Sziasztok!
Eladó egy S51 enduró vázba épitett shwalbi blokkos SIMSON !Tanulómotornak kiváló!Ezt nemlehet megfőzni!20Ropi és viheti a következő gazdája!A Lányom tanulómotorja volt de már egy éve be sem inditotta mióta vettem neki egy Red Rose-t :-)))
Alkalmi ár!
Tszám:06705757740
Sziasztok! Eladó egy full tuningos mala 21LE!. Csak a tuning ára 200 ezer volt. A motor nagyon egyben van a cuccok nagyon jól össze vannak hangolva: Polini Evo versenyhenger, Top Nardo versenykipufogó, 19 Dell"Orto karbi, top vario, 3.2g görgö, Top szíj, Dr végáttétel, Az összes rugó malossi, Új fékbetétek (malossi, ferodo), A motor brutálisan gyorsul, a végsebessége 125km/h, 4.5 l fogyasztással, jó gumikkal, A tuningban 600 km van!
Ha valami kérdésetek van irjatok: evo.sr@citromail.hu
malaguti f12, 99-es ,vizes, 50-es nó karc ,nó tuning. 125péz
Nrg mc3 2002-es vizes ,50-es nó karc ,nó tuning. 160péz. Vagy csere, érték 1eztetéssel, de te fizetsz.----------- Továbbá keresk Balaton környéki (zamárdi környéke) mentőst, szállás ügyben---------
06-20-215-9724
Sziasztok! Van egy eladó Kawasaki ZR7-esünk! 2003-as! 2009-ig műszaki!Szép,megkímélt állapotú! Két sportkémény van hozzá.....SOS lenne! Szezon előtti áron eladó! Ha érdekes,kérdezzetek!
Van egy eladó cross bukóm SPY Helmet ( M-es 58-59)
Ára: 11e
tud valaki busára turaplexit?
Az eredeti ár feléért: 70e Ft.
Meg az adatlapomon lévő robogó is!
msn: maf_fia_@hotmail.com
e-mail: inix2@citromail.hu
Spyke bőrruha
Eladó egy S51 enduró vázba épitett shwalbi blokkos SIMSON !Tanulómotornak kiváló!Ezt nemlehet megfőzni!20Ropi és viheti a következő gazdája!A Lányom tanulómotorja volt de már egy éve be sem inditotta mióta vettem neki egy Red Rose-t :-)))
Alkalmi ár!
Tszám:06705757740
Ha valami kérdésetek van irjatok: evo.sr@citromail.hu
Nrg mc3 2002-es vizes ,50-es nó karc ,nó tuning. 160péz. Vagy csere, érték 1eztetéssel, de te fizetsz.----------- Továbbá keresk Balaton környéki (zamárdi környéke) mentőst, szállás ügyben---------
06-20-215-9724
Milyen árra gondoltál a motorral kapcsolatban?