sziasztok.
egy haveromnak kellene bolt cim,ahol tudna venni 4x vagy 5x-es méretű cross mezt,nadrágot,ill egyéb nagy méretű ruhákat.
190cm/128kg /jószág/ :):)
Két éves Moto Guzzi California Stone Sport Idrauliche 1100-es cirkáló 6000 km-el 1.400.000-ért keres új gazdát : nincs időm használni .
Kép a Képeim között.
0620-590-86-85
A zsebben található összeggből vaegyél ki 10" 000"000miliót a többiért reggelre ott vagyok. A Lombardos dolgot használjátok egézséggel,a hajgumit meg majd visszaadjátok ha összefutunk (motoros tali v panonia ring) és a ruhán nem szeretnék egy karcot sem látni
Ma megkaptam a ruhát, köszönöm szépen (jelen állás szerint jó a méret, tehát asszony csere kizárva ) Már csak 1 kérdés a zsebekben található dolgokkal mit tegyek? (egy pénztárca 1202000Ft-tal) . De a viccet félre téve 1 db fekete hajgumi, és egy lombardos nyakba akasztó.
a sisak ügyben nem jeleztek vissza,ha van valami azonnal irok az emailodra.
http://www.biker-world.hu/kate...
egy haveromnak kellene bolt cim,ahol tudna venni 4x vagy 5x-es méretű cross mezt,nadrágot,ill egyéb nagy méretű ruhákat.
190cm/128kg /jószág/ :):)
Kép a Képeim között.
0620-590-86-85
Ma megkaptam a ruhát, köszönöm szépen (jelen állás szerint jó a méret, tehát asszony csere kizárva ) Már csak 1 kérdés a zsebekben található dolgokkal mit tegyek? (egy pénztárca 1202000Ft-tal) . De a viccet félre téve 1 db fekete hajgumi, és egy lombardos nyakba akasztó.
Ui.: köszönöm szépen
elérhetőségem: 20/269-85-83