Eladó a képen látható gyönyörű állapotban lévő nagyrobogó. Soha semmi baj nem volt vele. Garázsban tartottuk , nagyon kevés km-t használtuk. Azonnal elvihető. Az ár alkuképes. Megtekinthető , kipróbálható Balatonfüreden. Keressen nyugodtan az alábbi telefonszámon.
Eladó a képen látható gyönyörű állapotban lévő nagyrobogó. Soha semmi baj nem volt vele. Garázsban tartottuk , nagyon kevés km-t használtuk. Azonnal elvihető. Az ár alkuképes. Megtekinthető , kipróbálható Balatonfüreden. Keressen nyugodtan az alábbi telefonszámon.
Kicsit megszivatott ,,ez a kurva vákumcsap közvetlen a tankra van csavarozva,tehát oda kell valami hollander pöccsel hogy utána beiktathassam a szelepet.Elfelejtettem megmérni,lefotózni,,1/2 vagy 3/4"-os lehet.Ha valakinek X8R-X van és így oldotta meg megírná? Köszi!
Szerintem is ilyen jellegű hibája lesz, mert ha sikerül beindítani akkor már gond nélkül üzemel. Azt nem tudom, hogy maga a rendszer elengedi-e a benzint. Elvileg a csövekben kellene maradni leállítás után is, lehet visszaszivárog egy bizonyos idő elteltével és ezért indul nehezen.
ha egy felemelt flakonból táplálod a robogót akkor a kivett ac-t meg tudod nézni hogy működik
ha fel tudja szívni az anyagot akkor kb jó is lesz
én láttam olyat ami felszívni nem tudta mert kicsit sérült volt szelepnél a fészek(alu megrohadt gödrösre) de ha felkapta akkor már vitte
Jót akar mindenkinek.
Most tavasszal lesz 13 éves a robogó, pár dolgot cserélni kell mindenképpen. Megkopott a kuplung variátora, akkumulátor is cserére érett, kipufogót meg kell műteni megint, mert a tavaly elvégzett katalizátor eltávolítás után megint eldugult és ezt a nehézkes indítást orvosolni. Ékszíj, görgők, fékbetétek tavaly cserélve lettek. Azért a csöveket megint leellenőrzöm, ártani nem árt.
Jó estét!
Azt hiszem már nem vágok bele újabb tanulmányokba. Tanultam eddig is eleget a cégnél, igaz az utasítások más témakört taglalnak. A végzettségem meg épp az amit említettél, csak hát egy percet sem dolgoztam abban a szakmában, mivel más irányt vett anno az életpályám.
Akciós ár: 600.000 HUF
tel.: 20/9435015