Szerintem a honda cbf600n 25kw-os papírral jó lehet kezdésnek (ha A2-es jogsi van) az ismerkedős szezon után meg ki lehet nyitni. Az egy nagyon kellemes karakterű, jól használható motor
Első rendes motornak újat venni.. bátorság. Főleg hogy 2-3 éven belül úgyis le lesz cserélve nagyobbra vagy más stílusúra...valamint az elcsúszás, bukás kockázata is ekkor a legnagyobb. Csodálkoznék ha egy most majdnem két millás NC sokkal több lenne 3 évesen mint 1 milla.. szóval anyagilag nem biztos hogy olyan kellemes ez a történet.
Én pedig örülnék ha akár csak 172 magas lehetnék... aztán milyen motorom is van?
a bmw szép és nagyon tetsző csak már a 2mfölött van bőven... a honda nc700s és nc700x tetszik nagyon csak az x nagyobbnak tűnik és az 172mel nem hiszem hogy biztonságosan leérnék és kényelmes lenne a fel és leszállás. de ha tévedek nyugodtan mondjátok. Am ezért félek a magasságtól mert most egy 80as dt-m van és kivan emelve a hátulja nem tudom menyi lehet a ülés magasága de sokszor problémát okoz a fel és leszállás.
Sebaj, van új 500-as sorozat is a Hondánál (van rajtuk fogymérő ), ha az NC nem tetszene. A BMW is A2-re lőtte be a G650GS-t meg a Sertaot. Jó, ezt mondjuk újonnan meg nem venném, ahhoz túl van árazva.
500e alatt cb500, er5, gs500
Új motort nem vennék max akkor ha nagyon nagyon hosszú távra terveznék vele.
De amúgy honda nc-sorozat ninja 300 vagy duke 390
Sziasztok! Két kérdésem lenne az A2jogival kapcsolatban.
Ha most tennétek le az A2-őt ti milyen motort vennétek 500eFt alatt?
Második kérdésem ugyan az az eset hogy A2 de új motor 2MFt alatt mit vennétek? A kritérium, könnyű kezelhetőség kis fogyasztás azért a 20kw+ legyen, túrázásra alkalmas. Esetleg szerpentinezni. Meg bízható olcsó fenntarthatóság. Persze az 172cm-es magasságomhoz kényelmes legyen.
Beszéltem autós oktatóval és az okmányirodát is felhívtam. Akinek AK 25kw jogsija van bármikor bemehet kérni az okmányirodába az A2 35kw bejegyzést ami 4000 forintba és néhány hét türelembe kerül míg az új jogsi megjön. A régit addíg visszaadják. +10kw az még is csak +10kw! :)
i egyenesen taschner szervizéből. Mer kell az erő