Természetesen van favorit(Z750), de úgy vélem, hogy ha jó állapotút veszek, akkor egyik gép sem szégyenkezhet, mindegyik megtudja adni azt az élményt, amire vágyom:P (khm, részben:D )
még mindig, ami eddig:) 6-700as naked. cbf600-hornet-sv650-er6-fz6-bandit-z750. Persze megvannak a favoritok:P Jogsi meg húzódik csak. Legutóbb 2 nappal szóltak forgalmi vizsga előtt, hogy bocs, mégse csinálhatod. Úgyhogy most Ak van folyamatban. Ha nem találok 25KW-os verziót, kénytelen leszek nagy összeget költeni visszafojtásra.
nem bántanak. mert a rendőr nem kérdőjelezheti meg ami a forgalmiban szerepel 610es huskymban 22KW volt amugy meg 39 Kw. egyszer nem került szóba a teljesítmény.
Ha elkezdted az AK-t de nem fejezed be idén akkor buktad az eddig befizetett pénz + jövőre teljesen előröl kezdened az A2 kategóriát mivel AK-t jövőre már nem lehet csinálni!
Ha a jogsid csak 25kw-ig enged vezetni de a forgalmiba több van akkor olyan mintha nem is lenne jogsid!
Ha van sok pénzed akkor Z750 ER-6 Bandit Hornet SV ezekből van 25kw-s papírral ha nincs sok pénzed akkor Gs500 ER-5.
Supermotobol talán DRZ-ből van 25kw-s papírral!
Üdv Mindenkinek !
Olyan felől szeretnék érdeklődni hogy elkezdtem csinálni az "Ak" jogsit .
Szerintetek ezt érdemes lenne e idén befejezni vagy inkább halasszam jövőre ?
Illetve ha majd meg lesz a jogsi akkor milyen motort lesz érdemes vennem ?
Nakedot vagy supermotot akarok venni .
Olyan felől mik a tapasztalatok hogy nagy motor 25kw-os papírokkal ?
A rendőrök mennyire veszik ezt komolyan ?
Vagy ha 25kw-nál nagyobb a forgalmiban szereplő szám de nekem csak AK van és ha rendőrrel találkozok akk mi van ?
Mik a tapasztalatok ?
Köszönöm előre is a válaszokat ! ;)
Üdv.: Dani
Kicsivel korabban pont volt egy hibatlan allapotu elado Z750.
Suzuki gsx-r 600-at keresek Ak-s(jövőre A2-s) papírokkal,lehetőleg Rizla+-os festéssel!
Várom az ajánlatokat.
A vasarlast illetoen mi a terv egyebkent?
En a Z-t megtoldottam egy X-el, aztan lett belole ZX. Adatlapomon van info rola.
Nekem mit ad isten épp van egy eladó Bandit 250-esem! Alkalmi áron adom
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/215348/SU
ZUKI_GSF_250_%2821_KW,_A_KORL%29_.html
És a rendőrök a nagy gépek miatt nem baszogatnak ?
Ha a jogsid csak 25kw-ig enged vezetni de a forgalmiba több van akkor olyan mintha nem is lenne jogsid!
Ha van sok pénzed akkor Z750 ER-6 Bandit Hornet SV ezekből van 25kw-s papírral ha nincs sok pénzed akkor Gs500 ER-5.
Supermotobol talán DRZ-ből van 25kw-s papírral!
Olyan felől szeretnék érdeklődni hogy elkezdtem csinálni az "Ak" jogsit .
Szerintetek ezt érdemes lenne e idén befejezni vagy inkább halasszam jövőre ?
Illetve ha majd meg lesz a jogsi akkor milyen motort lesz érdemes vennem ?
Nakedot vagy supermotot akarok venni .
Olyan felől mik a tapasztalatok hogy nagy motor 25kw-os papírokkal ?
A rendőrök mennyire veszik ezt komolyan ?
Vagy ha 25kw-nál nagyobb a forgalmiban szereplő szám de nekem csak AK van és ha rendőrrel találkozok akk mi van ?
Mik a tapasztalatok ?
Köszönöm előre is a válaszokat ! ;)
Üdv.: Dani
Debreceni vagyok így is?
Nekem van egy Honda cbf 250 eladó!
Persze csak ha érdekel!