Hát ez az, amit én baromira nem hagytam volna. Megütni sajnos nem szabad azt a köcsögöt, mert abból csak nekem lesz bajom, de hogy ott elküldöm a jó büdös kurva anyjába, az biztos.
Eleve hogy a faszomba jön ő ahhoz, hogy bárkit is letegezzen?! Mégis kinek képzeli magát? És mi az, hogy valakit nem hagynak telefonálni?
Kirúglak a zsebedből... Nem tudom, honnan veszik ehhez a bátorságot, de az ilyeneket valahogy nagyon meg kellene szivatni.
Látod, éppen ezért kell szivatás esetén azzal kezdeni, hogy megnézed a ruháját, és felírod a nevét. Amekkora pöcs lehetett a gyerek, talán kikapja a telefont/papírt a kezedből, ezzel pedig már egy olyan pert akaszthatsz a nyakába, hogy azt egy életre megjegyzi. A tesód meg ott lett volna tanúnak...
Persze így utólag könnyű dumálni, hogy így vagy úgy kellett volna... Így kiskorúként...
De nem szabad hagyni magad!
jaja ezt is mondta: odamegyek hülye gyerek, kiruglak a zsebedből, ne nézzél hülyének nem én vagyok a hülye,
Ja és nem hagyták tesómat telefonálni elvileg ügyvédet lehet hívni nem?
Most kaptak el a rendőrök 125/50 miatt engem + tesómat frecciával + Xt-vel. A rendőrök csak a motorosokat állították meg. A yardok végig pofáztak nekem kiruglak a zsebedből stb. Pohi mire számíthatok. Ők azt mondták alsó hangon egy 100-as
Hello!
Mi van akkor ha 125-ös géppel mek és megfog a rendőr? és modnjuk rákérdez h 50-es-e, akkor mit mondjak? és mi lehet akkor ha kiderül h 125-ös géppel mek 50-es papirokkal? Megszokták kérdezni a rendőrök h mekkora...?
Hello
A rendőrökhöz annyit hogy azér itt szarvason is vannak elég hülyék. Egyszer tesómmal jöttünk haza 1 utcára voltunk a házunktól. ( mindig mi előttünk tudnak megállni )
Nem volt tesómnál jogsi, de cb-n lekérdezte csávó és mondták hogy van. De azér csak megbüntetett mert azt magánál kell tartani...De mikor megállított már akkor látszott a rendőr fején hogy szivatni akar, merthát tesóm ugye 20 éves és akkor jön a volvoval szivassuk már meg egy kicsit .
A legtöbb kissebbséginek a nyolc általános sincs meg, ami ügye előfeltétele a jogsinak!
Egyébként mennyire igazad van, még az életben nem láttam kissebbségit tanulóautóban!
Egyébként én az NSR-t, rendőrtől vettem, csak nem lesznek már olyan gecik, hogy elolvassa a nevet az adásvételin, aztán meg neki áll baszogatni!
Meg különben is szerintem a legtöbb nem is tudja a( kisvárosban lakom ) városban, hogy már nem a rendőrcsemete van vele!
Különben is a lényeg , hogy olvadjon már ez a fehér ge...i az utakról!
Kitartás!
szép volt fiam,hogy megszivattad őket
haver is josi nélkül mocizott,nyáron volt 125ös enduroja,,hullot t 1et,letört a lápma ,másnap jön vele haza este,rendőrök szembe...rendőt integet neki,h ájjon meg,haver meg ugye no jogsi,lápma nélküli 125ös motor..:D
nyélgáz,eltépett,maj át a gáton,és be a garázsba..:D nemtutak utána menni..
Elillan mint a fiam, a rendőrautó meg szirénázva utánna(még szerencséje volt a lököttnek, hogy le tudott menni olyan helyre ahova az autó nem. Azután meg engem hívott, hogy nézzem már meg várják-e. Hát nem dícsértem meg érte.(de azért jól esett )
Hát ez az, amit én baromira nem hagytam volna. Megütni sajnos nem szabad azt a köcsögöt, mert abból csak nekem lesz bajom, de hogy ott elküldöm a jó büdös kurva anyjába, az biztos.
Eleve hogy a faszomba jön ő ahhoz, hogy bárkit is letegezzen?! Mégis kinek képzeli magát? És mi az, hogy valakit nem hagynak telefonálni?
Kirúglak a zsebedből... Nem tudom, honnan veszik ehhez a bátorságot, de az ilyeneket valahogy nagyon meg kellene szivatni.
Látod, éppen ezért kell szivatás esetén azzal kezdeni, hogy megnézed a ruháját, és felírod a nevét. Amekkora pöcs lehetett a gyerek, talán kikapja a telefont/papírt a kezedből, ezzel pedig már egy olyan pert akaszthatsz a nyakába, hogy azt egy életre megjegyzi. A tesód meg ott lett volna tanúnak...
Persze így utólag könnyű dumálni, hogy így vagy úgy kellett volna... Így kiskorúként...
De nem szabad hagyni magad!