Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na bazdmeg!

Hát ez az, amit én baromira nem hagytam volna. Megütni sajnos nem szabad azt a köcsögöt, mert abból csak nekem lesz bajom, de hogy ott elküldöm a jó büdös kurva anyjába, az biztos.
Eleve hogy a faszomba jön ő ahhoz, hogy bárkit is letegezzen?! Mégis kinek képzeli magát? És mi az, hogy valakit nem hagynak telefonálni?
Kirúglak a zsebedből... Nem tudom, honnan veszik ehhez a bátorságot, de az ilyeneket valahogy nagyon meg kellene szivatni.

Látod, éppen ezért kell szivatás esetén azzal kezdeni, hogy megnézed a ruháját, és felírod a nevét. Amekkora pöcs lehetett a gyerek, talán kikapja a telefont/papírt a kezedből, ezzel pedig már egy olyan pert akaszthatsz a nyakába, hogy azt egy életre megjegyzi. A tesód meg ott lett volna tanúnak...

Persze így utólag könnyű dumálni, hogy így vagy úgy kellett volna... Így kiskorúként...
De nem szabad hagyni magad!
mit vársz rendőr... jelvény van rajta azt azt hiszi kemény
szerintem így nem beszélhetnek az emberrel
jaja ezt is mondta: odamegyek hülye gyerek, kiruglak a zsebedből, ne nézzél hülyének nem én vagyok a hülye,
Ja és nem hagyták tesómat telefonálni elvileg ügyvédet lehet hívni nem?
ismerösömet 30 papirra bünteték meg, mert szerepelt a nyilvántartásban a mocija mint nagy motor. ez alvázszám alapján derült ki.
Mi van?! A rendőr mondta azt, hogy kirúglak a zsebedből?!

Most kaptak el a rendőrök 125/50 miatt engem + tesómat frecciával + Xt-vel. A rendőrök csak a motorosokat állították meg. A yardok végig pofáztak nekem kiruglak a zsebedből stb. Pohi mire számíthatok. Ők azt mondták alsó hangon egy 100-as
Szóval feljelentés engedély nélküli vezetésért meg ilyesmi...
jol van ....
mind1 ezen az oldalon nem láttam csak iylen hülyeségeket...
Olvass vissza!
kb. minden 3. kérdés ez, erről szól a topik...
persze azért kérdezem mert nekem 50-esre van csaj jogsim.....
Hello!
Mi van akkor ha 125-ös géppel mek és megfog a rendőr? és modnjuk rákérdez h 50-es-e, akkor mit mondjak? és mi lehet akkor ha kiderül h 125-ös géppel mek 50-es papirokkal? Megszokták kérdezni a rendőrök h mekkora...?
hát akadnak köcsögök,de ált azé norálisak..
Hello
A rendőrökhöz annyit hogy azér itt szarvason is vannak elég hülyék. Egyszer tesómmal jöttünk haza 1 utcára voltunk a házunktól. ( mindig mi előttünk tudnak megállni )
Nem volt tesómnál jogsi, de cb-n lekérdezte csávó és mondták hogy van. De azér csak megbüntetett mert azt magánál kell tartani...De mikor megállított már akkor látszott a rendőr fején hogy szivatni akar, merthát tesóm ugye 20 éves és akkor jön a volvoval szivassuk már meg egy kicsit .
hát nemnagyon fog elolvadni...monnyuák a kurva hideget basszák má meg...
A legtöbb kissebbséginek a nyolc általános sincs meg, ami ügye előfeltétele a jogsinak!
Egyébként mennyire igazad van, még az életben nem láttam kissebbségit tanulóautóban!
Egyébként én az NSR-t, rendőrtől vettem, csak nem lesznek már olyan gecik, hogy elolvassa a nevet az adásvételin, aztán meg neki áll baszogatni!
Meg különben is szerintem a legtöbb nem is tudja a( kisvárosban lakom ) városban, hogy már nem a rendőrcsemete van vele!

Különben is a lényeg , hogy olvadjon már ez a fehér ge...i az utakról!
Kitartás!
én is tiplizek,hali jó8
Úgy csináltam mint a rendőrök, komoly pofát vágtam de magamban majd megszakadtam a röhögéstől
Na csá, mert tényleg dolgozni kéne holnap
szép volt fiam,hogy megszivattad őket
haver is josi nélkül mocizott,nyáron volt 125ös enduroja,,hullot t 1et,letört a lápma ,másnap jön vele haza este,rendőrök szembe...rendőt integet neki,h ájjon meg,haver meg ugye no jogsi,lápma nélküli 125ös motor..:D
nyélgáz,eltépett,maj át a gáton,és be a garázsba..:D nemtutak utána menni..
Elillan mint a fiam, a rendőrautó meg szirénázva utánna(még szerencséje volt a lököttnek, hogy le tudott menni olyan helyre ahova az autó nem. Azután meg engem hívott, hogy nézzem már meg várják-e. Hát nem dícsértem meg érte.(de azért jól esett )
Méghogy Imre bácsi, na ne má!
Még vagyok!
imre bácsi ahogy látom,tiplizett aludni
bizts holnap melo van,monyuk nekem is kelni kell,7.55re kel beérni a suliba,7.25kor kelek
elilan onnan gyorsan a 160as polinival:D:D
A kettő között pedig egy szürke Mito fekete feliratokkal...