Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is igy gondolom de ha mennie kell akkor ez van majd lesz másik ha úgy van
sosem kár belevágni... csak megválni tőle fájó dolog
kár volt belevágni a motorba
Igen szándékomban áll tavasszal cuccolni , addig meg meg kell válnom a cuccaimtól.
elköltözöl?
Sziasztok!

Mától eladó az RSV 1000-esem 600 000 ft-ért , ha érdekel valakit írjon rám. danieltoth86@yahoo.com-ra, az ok amiért eladó : drága a külföldi költözés és csak ennyi. Meg köszönöm ha ajánljátok ismerősöknek , tényleg olcsó és és tényleg eladó. Akit érdekel a gép annak bővebben leírom MSN-en vagy E-mailben hogy milyen a gép illetve egyeztetés alapján megtekinthető.

Üdv! Rollin
Ok.
fotózd le és megkérdezem ha a szomszédom viszi el akkor olcsó lesz
Letört pöcköket kellene pótolni és pár helyen törött, majd előkeresem aztán megírom.
mekkora helyen kellene hegyeszteni cm re gondolok és megkérdezem hogy mibe fájna
Keresgéltem akkoriban szakembereket de olyan árakat mondtak hogy inkább vettem egy idomot.
Hmmm, lehet nem említettem. Mindegy , régen volt már megoldódott az idom kérdés. Azért érdekel ám mert a törött idom meg van, egyszer ha jó idő lesz megérne egy próbát mennyiből lehetne helyrepofozni az idomot. Most már van minta is.
senki nem tette fel eddig ezt a kérdést csak a Sasa de szóltam volna ha tudok az esetről
Nekem mér nem szótáá? Heeee?
Cső! Majd nekem is kell egy ilyen szaki. A nyári szállításnál megsérült idomot megjavítani. Majd megkérdezlek ki is ez.
http://www.youtube.com/watch?v...
:D
Régen voltam erre:P
Szia Cserszegtomajon tudok egyet aki jól hegeszt és megfizethetően
Hali srácok nem tudtok hogy kihegeszt megfizethető áron műanyagot a városban?
Lenne 2idomom amit sajnos megkéne csinálni.
Meg az őníndítom is megmurdelt arra is mondhatnátok egy tippet hogy kihez lenne érdemes vinni.
Köszi előre is.
Most hívott a Sanyi jobban van lehet nagyjából érteni mit mond jól van köszöni mindenkinek az érdeklődést ,remek hírek lassan lehet látogatni is

na mentem aludni....Joccakát
oké....
Holnap lefotózom azt a pici állványos köszörűt amit szereztem...rugóért.