Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okker...
ha lehet menni én is megyek.
Jó reggelt.....
Hát a bajok nem kicsik de majd a többit szóban
mi baja lett?
oké....Nagyon sokat nem fogok benne tüzelni....de ha ilyenkor télen valamit meg kell csinálnom kint ,akkor se legyen már olyan hideg....
Egy a lényeg: Minél több vas melegedjen át ! Egy a gond : elég kicsi a belseje .
Magasra a betöltőnyílást, és felülről begyújtani.
De tudod Te ezt anélkül is !
Apám....benned egy picassó veszett el de értehető
Le is szedtem...és meg is csinálom köszi
Szia Valamilyen formában én is igy gondolom....vágni-furni-hegeszteni
Én leírnám, de utálok gépelni !Vágsz rá ajtót , hamuzónyílást , belül betonvasból hamurács, füst csőnek hely, az ajtó, és hamuzónyílást laposvassal "bekeretezed" zsanért rá, és visszateszed.
Nekem 300-as csőből volt.
Jó reggelt.
Felétek is hideg-ködös az idő?....itt már pakolom a tüzet ezerrel
Hogy is csináltál kis kályhát a bojlerból? van egy ami rossz...kellene egy fűtő test a műhelybe.........
autó baleset
hi!
mi történt a Sanyival?
Persze hogy segítek meg inni ok...megyek msn-re
gyere fel msn re ok
ott mesélek
Segítesz meginni?
Akkor meg látogatjuk Amugy tudsz róla valami biztatót mondani?
értem bár nem látni semmit de nem is baj Sanyit talán a jövő hét felél ehet látogatni
nem tudom végig nézni...a net miatt.
jóccakát
Jó munkát neked ....és öltözz fel mert kibaszott hideg van kint.
El is köszönök Tőletek, nyugodalmas jóccakát mindenkinek.
Sajnos nálunk állandó a felügyelet, már 1-2 km-es tartós sebességtúllépés is szankciót von maga után. Inkább a hajnali ködtől tartok, főleg a Balaton környékén, mereszthetem a szememet a semmibe, aztán még ködlámpa sincs a mozdonyon.
Azért szoltam.....mert már sokáig itt voltál Na csak ovatosan a sineken...nehogy bemérjenek a sünök
Na szerencséd hogy öregapámnak szólítottál. Jó hogy szóltál hiszen mindjárt mennem kell dolgozni.