Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem rossz...de fekete háttér...halvány kék villámokkal eltudnám képzelni az nsr-t
Ilyet viszont össze tudok hozni
ha tudnék ilyet fújni akkor ezzel keresném a kenyerem de nem tudok
Ez a kép nekem is meg van Nagyon nagy Nem fested le ilyenre a forumosok sisakját? eggyen sisak
Ilyenkor már némelyik ötvenes okozhat meglepetést , szerintem elég lenne neki egy Babetta (persze az is ugy ha be van bukó csövezve
itt a kedvenc sisak
Valahogy majd csak lesz...nyugi.
zzr 400 at a sasának
Hát szép is De az még oké hogy 1 dió...vagy 1dinnye...de egy cici? az párban jó tehát 2sisakot kell felvenned
Még,ha ugye nem szóltam volna előtte 10 perccel,hogy "vigyázz Sasa,már csúszik a gumi,csak okosan.Nehogy elragadjon! "
Hát nem eragadta!
Jó lenne neked egy GSX 600 f is
Már majdnem úgy nézett ki hogy peren kívül megegyezünk de aztán mégsem, nem az Én hibámból.
nekem a csöcsös tetszik
Ezek a sisakok nagyon faszán néznek ki
Oké...... add annyiért amennyit ki lehet belőle hozni
Amugy jó....csak a gyári lánca szar,de meg van az is,és a lapja is. 125ccm....tudja a dolgát
Ja már be ugrott....az a téma amit egyszer beszéltünk amikor itt voltatok a Tomival. Remélem hogy a Te javadra dönt a bíróság.
körbekérdezek hát ha kell valakinek
Lacikám itt a tél......Ja és itt a pici állványos köszörű Kibaszott jó
Ha van ott a környéken valaki...akinek kell,annak eladhatnád azt a nagy láncfűrészemet ami egyszer mutattam.Azt a kék SOLO REX-et.
Nem jó sajnos, bíróságra megyek. Harcba szálltam a céggel.
Nálunk esett az eső de most fúj a szél mint a fene
Szia Haza...már 14:20ra itthon voltam....csak játszottam a gépen. Mi jót csinálsz itt Zeg.-en?
Jó estét!

Hazakeveredtél? Most voltam kint tényleg elég viharos szél fúj, csak Szerdán ne legyen rossz idő mert akkor megyek Zeg.-re.
Hu bazzz.....olyan hideg és viharos szél fúj.....ebből lesz valami