Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mókoltál photo shopp on?
okés szólok szedjünk össze egy autó embert és el megyünk 5 en
Jó éjt vadász úr
K*rvahideg van! Voltam Zegen, 8 körül értem haza, de majdnem lefagytak az ujjaim+térdem stb... ez már nem motorozós idő

Sanyinak jobbulást! Laci, ha tudod már, hogy lehet menni látogatni, szólj nekem is!
Oké...akkor megyek veled
Most piritok aludni.....holnap 2ig meló
Jó éjt
persze hogy el én akarok menni tesójával tartom a kapcsolatot és ha lehet látogatni akkor irány
Legyen igazad Azért ha majd lehet....elmegyünk meg látogatni,ugye?
én is remélem hogy tavasszal már tudunk vele motorozni
Baszki......... Azért azt tényleg nem értem mi a faszért nem figyelnek azokra a terelő táblás(éjszaka jelző fénnyel ki világitott) szarokra.Számtalanszor láttam már én is hogy éjjel nem világítanak.
Szegény gyerek....Nagyon sajnálom...és bízom benne hogy felépűl.
Azért ez nem egészen így történt.
A sofőr a kivilágítatlan, sáv közepére helyezett kb. 80X40cm es 1m magas terelőtáblát próbálta kikerülni és ezért ütközött.
Mivel a táblán lévő sárga villogó lámpa napok óta nem működik (és ezt senki sem vette észre akinek ez lenne a dolga) ezért feltehetően későn észlelte azt az esős időben a sofőr.
Egy körmendi férfi személygépkocsijával a 86-os számú főúton Körmend felől Szombathely irányába közlekedett. Haladása során áttért az út menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba és frontálisan ütközött egy pótkocsis tehergépkocsival. A balesetben az autó vezetője 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az anyagi kár körülbelül 5 millió forint. Az ügyben szabálysértési eljárás indult.
De remélem sikerült?
Azt lehet tudni mi miatt ?
Most voltam kint, nagyon tiszta az égbolt reggel ebből biztos fagy lesz.
nagyon komoly műtét volt
döntsed lábtartóig
Atya ég....na akkor a többit majd szóban.
Más. Holnap meg lesz a babettára az adásvételi....meg kötöm a biztosítást és akkorát motorozok vele mint állat Lehet hogy rárakom a camerát és döntök rendesen a kanyarokban
Ajjaj, akkor ez komoly beavatkozás lehetett.
hétvégén még nem lehet látogatni 3 vagy 4 napig még altatásban marad
Na ha már termőre fordulnak a fák elmotorozunk feléd aztán megkóstoljuk. Már mint a pálinkát.
Ez elég sanyarú helyzet ! Ültettem szilvafákat és szilvapálinkát fogok "termelni"
Jobbulást Laci!
Szegény gyerek....ha mész látogatni a hétvégén.....elmennék veled. Biztos jól esne neki ha látna pár havert.
Na akkor majd reggel megtekintem azt a fagyot
Szia Petro!

Köszönöm kérdésedet most igen mert a meleg szobában ücsörgök. Pálinka az sajnos most nincs itthon de majd lesz, a Tominak tavaly olyan pálinkája volt hogy emberek tűntek el tőle.
csak össze vissza vágták