Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia ezt a bejegyzést keresd meg és [10630] május 22. 22:01 nyomtasd ki itt a Zalai fórumba de ha beírod a fórun keresőbe hogy pózolj bírsággal akkor ki fogja dobni Sanyinak kell valami jó fotót vinni ettől megjön minden kedve
rendben
Köszi, időközben már lett hegesztő! csütörtökön viszem az idomokat (oldalidomot is meg tudja csinálni)
Gumiért meg valamikor kiugrok majd
ok
gyere fel msn re és mondom is
Ha lenne egy 400-as zzr...az két keréken menne
Tudsz valamit a Sanyiról?
gokartot egy 400 as blokkból az igazi zzr 400
Ja, na ezt meg nem is tudtam Mindegy...ha tudod süsd el valakinek...ha kell neki. Vagy csináljunk belőle gokardot
tudom de 3 lánc után én cseréltem mindig lapot is
Bazz a lapja meg van és az még jó.
Kovács Lajos és fia Cserszegtomaj holnap megvan a szám is hegesztő
nem tudom ma kérdezgettem ép de nem kapni hozzá lapot és láncot így nehéz elpasszolni de rajta vagyok
Első sorban azért mert le kell vetetnem polírozom a felnit és jövő héten jön egy supercorsa azt akarok előre hátra rendes utcai gumit más oka nincs én 6000 re gondoltam
Nekem nagyon bevált a Battlax, mind utcai, mind slickben most meg ez a Superbike van... na de nem szidom, tény hogy már hidege volt azt' hogyé' adod a bridzssztónt? (meg miért válsz meg tőle? nem jött be?)
Na...ilyen gyorsan passzold el a fűrészt is
szerinted mennyit lehet érte kérni?
Ez gyors volt
Oké...a Tiéd először.....másodszor.....harmadszor....KOPP!
Emberek....vége a licitnek...
Kell!
Van egy eladó 190-es Bridgestone Battlax Slickem 99%os ha valakinek kell baráti áron az szóljon
jóccakát
Na komám......ha ezt a csajt dugja...akkor rendesen látja merre jár benne a cerkája
Na koccolok aludni....holnap 4ig meló.
Joccakát
megesik hogy jön a sógor is