nem veszek.....ugy is a Laci festi le a cuccosomat....és ő akar venni,csak megfordult a fejemben egy pillanatra hogy kellene nekem is....de inkább nem.Az a helyzet hogy sok mindent meg tudok csinálni,de a festéshez hülye vagyok
Azt jobb szinterezni, pár gumicsere és lejön a festék... talán még arra sem jó, de mondom lehet én fogtam ki szar darabot... de akkor sem értem miért van fél mm-es rés a fuvókánál... így nincs vákum:S
Biztos vagy bene, hogy ilyet akarsz venni? Nem akarlak ám eltántorítani a dologtól, de én nagyot csalódtam a cuccban, fals levegőt kap a fuvókánál, bármilyen konzisztenciára állítóttam a festéket, fröcskölt, egyenletesen nem lehetett vele fújni, és sajna ez volt más festéktípusoknál is (mind higítós, mind vizes) vagy csak én fogtam ki egy xar darabot?
Ilyenem van nekem is, sokat nem használtam (2x) csak porosodik, de sok mindenre nem használható a cucc, rajzoláshoz meg végképp nem, nagyolni esetleg, meg teríteni...
oké...ha majd erre jársz adok egy másolatot amin azok a napok vannak amikor túlórázunk.....és igy könnyebben tudunk egyeztetni kinek mikor jó Azért számolj ugy hogy nem 1-2nap kell hozzá.....
Vissza irt a festékszoros srác?
Ezt írta ma nekem az ismerősöm:
Egy-egy kút bekerülési költségét csak jósolni lehet a környéken lévő kutak mélységének és a talajösszetétel ismerete alapján.
Fekete és barna földben kútásás már 20.000 Ft/m-től megoldható, de összefüggő kőzetben akár 45.000 Ft-ot is elérheti a munkabér.
Pécs és Baranya megye területén a legkülönbözőbb talajokkal találkoztunk
Eddigi legolcsóbb általunk készített kút120.000 Ft-ba került, míg a legdrágább bekerülési költsége 1.900.000 Ft volt.
Mára már véglegesen a kútásás mellett tettük le a voksunkat.
Hosszú távú tapasztalatunk, hogy a kútásás sokkal jobban megéri mint a kútfúrás.
Ennek legfőbb okai, hogy az ásott kút belső átmérője ca 0,9 méter míg a kútfúrás csak ennek töredékét képes előállítani legfeljebb 0,2m.
Könnyű belátni, hogy ha egy ásott kútban 1 méter vízoszlop van az 0,635 m3 víz, ugyanekkora vízmennyiség tárolásához kútfúrás esetén több mint 20 métert kell fúrni 20 cm-es belső átmérővel számolva, aminél általában vékonyabbak a fúrt kutak.
Mi legalább 1,5m vízoszlopot szoktunk javasolni a kútban ez megközelítőleg 1 m3 víz.
A másik nagyon fontos érv, hogy az ásott kút könnyen tisztítható, javítható, míg a fúrt kútnál gyakran csak egy újabb fúrás segít.
Én mondtam a faszinak egy árat utánakérdeztem a dolgoknak ma nem akartam neki sem túl olcsó sem túl drága árat mondani de megvan hogy mennyi métere én annak a 80% át mondtam remélem rábólint
Ejjj! Buríjjad lejjebb, csak ne annyira mint én a múltkor
Tegnap TóthPetivel motoroztunk, bemértek a sünök is, remélem cask előről. Amúgy kurvajó pest! Ezek az utak kívánják az egykerót. Nemlehet ellenállni :) Petőfihíd a legjobb:)
Azt a játékot sikerült felraknod?
Vissza irt a festékszoros srác?
Egy-egy kút bekerülési költségét csak jósolni lehet a környéken lévő kutak mélységének és a talajösszetétel ismerete alapján.
Fekete és barna földben kútásás már 20.000 Ft/m-től megoldható, de összefüggő kőzetben akár 45.000 Ft-ot is elérheti a munkabér.
Pécs és Baranya megye területén a legkülönbözőbb talajokkal találkoztunk
Eddigi legolcsóbb általunk készített kút120.000 Ft-ba került, míg a legdrágább bekerülési költsége 1.900.000 Ft volt.
Hosszú távú tapasztalatunk, hogy a kútásás sokkal jobban megéri mint a kútfúrás.
Ennek legfőbb okai, hogy az ásott kút belső átmérője ca 0,9 méter míg a kútfúrás csak ennek töredékét képes előállítani legfeljebb 0,2m.
Könnyű belátni, hogy ha egy ásott kútban 1 méter vízoszlop van az 0,635 m3 víz, ugyanekkora vízmennyiség tárolásához kútfúrás esetén több mint 20 métert kell fúrni 20 cm-es belső átmérővel számolva, aminél általában vékonyabbak a fúrt kutak.
Mi legalább 1,5m vízoszlopot szoktunk javasolni a kútban ez megközelítőleg 1 m3 víz.
A másik nagyon fontos érv, hogy az ásott kút könnyen tisztítható, javítható, míg a fúrt kútnál gyakran csak egy újabb fúrás segít.
Tegnap TóthPetivel motoroztunk, bemértek a sünök is, remélem cask előről. Amúgy kurvajó pest! Ezek az utak kívánják az egykerót. Nemlehet ellenállni :) Petőfihíd a legjobb:)
http://www.funvid.eu/index.php...
Ha lesz egy kis szabadidőd megcsinálhatnád Te is.
Most huzok aludni....hosszú lesz ez a hét.
Jó éjt