Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudod a Toth Laci Visz röl
kia a faxom, a miniszter elnök...3 szám!
ezért már jár egy meleg férfiölelés a mobilszolgáltatótól... jaj!
megveszi a laci a motorodat?
hiszen mindig úgy hívja!
Préj Úr?! hiszen még kis taknyos!
egy másik lacira gondoltam, akit nem szerettek na, így már érted? de mindegy, majd teleportálok aztán akkor nincs menekvés:D:D:D
tudod mint a 3 számát?
csípőből tuti nem mert ma nyanyának nevezte az asszonyt max a nyilait hegyezheti
Pray úr ra gondolsz
hun vagy Öreg?
gépen lősz' vagy csípőből?
A Lackó az jómagam vagyok, na meg az rr Laca... aztán ittensenkisenemmássincsen ilyen nevű.
amúgy mehettünk volna többet is, mert le kellett vennem fél liter rosét fél óra alatt mikor hazaértem, hogy megnyugodjak... mindenesetre jó volt újra látni a Rábinhúdot!
na erre majd tuti reagál vmit az a horpadtmellű félig pesti Díszbuzi!
Ha esetleg kapcsolatba kerülnél a Lackóval (Visz), szólj már neki léccives, hogy böffentsen valamit, mert se msn, se sms-ben nem válaszol...
Gyáááá milyen jót baszattunk ma a Lackóval és milyen szép tiszták a motorok
Mester valami jó boxolós játékot nem tudsz?
Hát azt nem tudom, hogy hévizi-e.... de zalai motorosok egyesületi (ez sem tuti) tag. Most találkoztunk először. Ha jól láttam a mellényük hátán zalai motorosok me van írva, annyira nem figyeltem.
Ha van valakinek kedve hozzá, szombaton vezetéstechnikai tréning lesz Szombathelyen, az oladi ÁMK-ban, 9-kor http://www.szombathelymoto.atw... asszem bal oldalon van a tréning.
Az ÁMK az oladi általános művelődési központ, gugliban így tud térképet mutatni.
Amúgy k...va jó a tréning, rendőr tartja, ingyenes, csak a hely bérleti díját kell fizetni (3000ft)
Na jó most már befogtam:)
én is megyek és lövöm öket
Hévizi Mikró Mikire gondolsz?
na már játszok sikerült
Ismeri valaki "Mikromikit"? Ha igen, akkor adja át minden hálánkat, köszönetünket a Gelsei évadzáróhoz!
Na nézd csak meg ezt....nekem ez van fent a gépen és ezzel megy az a játék...meg a többi is.
Link:http://ingyenletoltesek.com/ka...
daemon tools lite
szerintem is mert ez a démon nem csinál vele semmit
Virtual daemon leszedtem de semmi
na akkor majd áthozod aztán felrakom...