Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na elveszett Darázs is megérkezett
Helló!
Milyen lövöldözős játék az?
Szia.....ha elbírja a netem akkor én benne vagyok De még van félora mire lejön a SP2 javító csomag....és akkor lödözhetünk
végre.....valamiben helyeselsz
Hálóba akartok játszani? Beszállnék én is ha lehet!?
jól mondod Pogi bátsi...daemonnal kő!
azok a féktávok!
Demon tools-al tudtam csak felrakni én is....töltsd le és csinálj virtuális meghajtót és abba kell berakni és telepiteni.......De majd ha át hozod akkor felrakom neked. Marha kemény játék...de már 3pályát meg csináltam
sajna nem mert valamit baszakodik a néró nem telepíti fel hanem a hülye gép a cdt akarja
én meg száraz úton nem tudok menni mostanában mindig esik
Na mivan azzal a Land warioral...fel tudtad telepíteni?
száraz úton nem tudok úgy menni ahogy Ő vizesen
Hát Ő
az meg miii?
'jobbat...
gyertek gyakoroljuk Kiyonarisat!
Jó reggelt....még mindig esik az eső.......
ááááá rosszalkodok a gépnél
tán dógozó?
virrasztok veled én is......bár más okból
én virrasztok...mert kemény vok!
Látod látod, meg az alvással
láccik jön az ősz pöcsfejek...már csak a PC-vel vagytok elfoglalva...
megosztani (partícionálni) a winfos telepítőjénél is lehet, sőt ajánlom is ezt a verziót. Telepítéskor igaz, csak azt a meghajtót formázza meg, amire települ, de utána az már csak 2-3 kattintás
Visszaértem.A ,frissitést-azSP3 at is csak jogtiszta telepitett szoftverre tegyél fel.Ugyhogy mentsd le a cuccokat ami kell,ujratelepités utánna.Formázd meg a lemezt a telepitővel mielőtt telepited,nehogy rajt maradjon ami a gondot okozta.Mikor feltelepitetted,akkor meg feltétlenül oszd meg a vinyót valami particiókezelővel-a Hirensen van elég.És amikor minden alapcuccot feltettél csinálj egy rendszermentést mondjuk a Norton Ghosttal.
És legközelebb ha bejön valami,akkor csak visszaállitod innen a Hirenssel.
De majd ,vagy élőben.
Asszem a mai naptól benzinhiányom lesz!
Nem kinlodok......meg van az SP3 lemezen.....holnap ki irom azt a rengeteg képet,vidit,progit....és mind a 20játékot lemezre és ujra telepítem ezt a szart.............de utoljára.
Addig nem nyugszom amig nem veszek bele egy normális alaplapot,procit,vidikártyát.....