Mit hiányol az SP?
Gugli - xp sp3 - letölt és telepít! Aszem 230mega körül van!
Kezd ezzel!
Vagy gugli és "spybot search & destroy", hátha valami csak rátelepedett a gépedre és azért nem jó!
Laci ez a program egyébként leszedi az olyan keylogger progikat is de amúgy sem árt néha lefuttatni! Ingyenes és magyarul is tud!
De azért meg probálom azt amit irtál.......talán sikerül....ha mégsem érnék vissza 21:00-ra akkor gebasz van és a telek végéig rugdosom ezt a fos gépet. talán a vad disznok elturják....
Ehhez nem értek de szerintem akkor leginkább ha valami gagyi, könnyű jelszót adsz meg!
De ha a gépeden van valami olyan progi ami pl. logolja a billentyűleütéseid akkor akár így is!
Újra lehet telepíteni úgy hogy a régi cuccok, sőtt még az ikonok az asztalon is megmaradnak!
Kell hozzá a telepítő cd amiről előzőleg telepítetted az XP-t, bootolsz róla - Enter - F8 - ha azzal a cédével próbálkozol amiről telepítetted akkor egy olyan sort kell láss hogy: Microsoft Windows XP ..., itt a javítást választod és úgy fog végigmenni mint egy tiszta telepítés de a végén mégis meglesz minden adatod,képed,ikonod,...
Ez arra jó hogy ha valami rendszerfájl bedöglött vagy törölted akkor ez rendbeteszi. (bár én a te esetedben nem biztos hogy ezzel próbálkoznék de legalább látod hogy mégis meglehet így is oldani)
Van XP,az SP2 és az SP3......nem is az a baj.Az a gond valami gagyi progi le törölt valamit...és nem engedi az lemezről frissíteni a gépet.
Lehet hogy utánna akasztom a hondának és megyek vele egy kört.....
De az a fura...mintha valaki mahinálná a gépemet......mindig be volt kapcsolva a rendszer vissza állitás......de mostanában minden inditáskor nekem kell bekapcsolnom ujra.
Sok olyan dolog nem ugy van ahogy be állitom.....pedig csak én használom,a nyanyának van saját gépe
értem....akkor marad a telepítés.Szerzek valakitől egy nagyobb vinyot amire átpakolom a cuccokat,képeket vidiket meg mindent.
Oh.....de hiányzott ez nekem
Az csak akkor jó ha eredeti vett cd ről telepitetted fel a rendszeredet.Ha nem eredetiről telepitettél,akkor nem fog csinálni semmit,még jobban elb.....a!
dvd re ird ki a kellő dolgaidat mindet
utánna ujratelepithetsz,ugy hogy amikor megkérdezi telepitésnél hogy van már egy xp rendszer és odatelepitse-e,akkor odajelöld ki a telepitést,ekkor majd figyelmeztet hogy minden adaT el fog veszni,de ez nem érdekes-telepitsd csak az eredetire.
Ha szerencséd lesz akkor a Program files mappában meghagyja a régi programjaidat,de nem biztos hogy futni fognak.A dokumentumok,egyebek el fognak veszni,ahogy a meghajtóprogramokat is ujból kell majd telepiteni-hang,videokártya,internetes cucccok,stb.
Tapasztalat,hogy a javítás sose lesz 100-as.
De én csak egy informatikus vok....