Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lehet ugy ujratelepiteni.
Szia. Nem tudom az XP frissítést felrakni....mert valamit ki ir hogy hiányzik.......Lehet ugy ujra telepíteni hogy a meglévő programjaim meg a képek meg minden szarom meg maradjon?
Szia!itt vagyok,most végeztem a gyerekkel
oké
Ájáj!

Most sajnos el kell távolodnom hazulról, de a Tomit megcsöngetem hátha ráér.
Jáj Te Csibe.........S.O.S
Nem tudom rárakni a telepítő lemezről az XP frissítést a gépre......mert azt irja ki hogy valamilyen fájl hiányzik. Mit csináljak?
Üdv!

Ilyen időben? Két napja folyamatosan esik.
hali.nem tudjátok,nem ma van valami Gyenesdiáson vagy környékén?(motoros buli),mert semmit nem találok:(
jóccakát
Nah majd holnap....most huzok aludni mert reggel meló .
Joccakát

tudom...már én is dobtam pár hátast vele
jah...és a futam után nézd vissza a vidit amit csinál a versenyről
megvan kerózik ám sőt hanyatt is esik
Na akkor le irom hogy van be állitva az egér.
Meg nyitod a Configure Controllers-t...felül ki választod az egeret.... Vezérlőknél ki választod X tengely-Steering, Y tengely-Rider Lean,
a kerékhez semmit nem kell.....0-s gomb- Accelerate.....1-s gomb-Brake.
És le okézod
nézd meg hogy neked az egér hogy van beállítva és én is úgy állítom be
Szia akkor valahogy át kell állítanom hogy egérrel tudjam irányítani
hát szar egy idő van az tuti......itt is esik tegnap ota.
Akkor megnyugodtam, tegnap este épp hogy hazaértem és leszakadt az ég, azóta nájlon alatt van a motor.
pl....én ma kétszer is eláztam
A másik Tomi is azt jósolta hogy esni fog. Ha esik nem megyek be Én sem mert ugyanis motorral mennék de hát esőben ki motorozik?
De gáz.....még oda sem tudok elmenni.
Szerintem esni fog.....fájnak a térdeim
Oszt majd taligával tolod haza a lóvét. Vasárnap hajnalban megyek Én is. Szombaton este nálunk lesz Jimi Hendrix emlékkoncert a központban ha el nem mossa az eső.
Szia.....a fene meg ette .....dolgozunk szombaton....és a jövő hét minden napján tulora. A tököm tele.......
Jó napot!

Mi van itt a hétvége?