ahogy a Csibeex mondja Tartós magas láz esetén jó a hidegvizes fűrdő. De Te elég magas vagy....igy ha belázasodsz magasabb a láz mint az enyém Nekem csak 38,5 ehez elég a forró tejci
Meg probáltam mind a kettőt.....fel is telepítette de meg sem indult. A vidi karihoz meg amit le kellett szednem azt meg le törölte. De azt ujra fel raktam.
Meg akarsz ölniiiii?
Forró mézes tej és spuri az ágyikó! Az erre az orvosság.....(igaz reggelre ugy fog kinézni az ág mintha bepisáltam volna) de a lázat meg a javarész dögvészt leviszi. ez tapasztalat
állat egy film lehet
Na akkor most skubizz ide. Hogy telepitsem a battlefieldet? Complette....vagy Costom? me főraktam azt ugy letörölte a vidikarimhoz leszedett suite-t mint a szart
Az.....valami vírusos nyavaja....aszem a Black Pestilence...
Nem tudom mi ez....de egyre többen mennek táppénzre a cégnél....de én kitartok a végsőkig....majd én meg mutatom..
nem is pisáltam hideg kőre.....valami nyavaját kaptam el...láz,fej fájásal egybe kötött takonykór. És fáj minden porcikám......mintha eltángáltak volna egy szőlőkaróval De járok melózni,kell a lé.
Forró mézes tej és spuri az ágyikó! Az erre az orvosság.....(igaz reggelre ugy fog kinézni az ág mintha bepisáltam volna) de a lázat meg a javarész dögvészt leviszi. ez tapasztalat
Na akkor most skubizz ide. Hogy telepitsem a battlefieldet? Complette....vagy Costom? me főraktam azt ugy letörölte a vidikarimhoz leszedett suite-t mint a szart
-Miért, szétmentetek a Marok Marcsával?
Nem tudom mi ez....de egyre többen mennek táppénzre a cégnél....de én kitartok a végsőkig....majd én meg mutatom..
Ja....a Göre filmeket adták egy időbe a film muzeumon ...állítolag.