Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megnézem
Laci....azon a netes tévén a sport csatornák között van Only Motors tv
én sem tudom a teljes nevét de kiegészítettem
Azt nem kell valóban csak nem jutott az eszembe a neve.
Azt engedélyeztem neki....viszont a Game Spi...lófaszt azt nem..
Régebben volt 39,5 a lázam, kaptam hidegvizes lepedőt, ordítottam mint a sakál. Azonban hatásos volt.
Ezt nem értem, nekem nem szedett le semmit sem. A telepítéskor engedélyezni kell a Punkbuster-t mert különben nem lehet a hálón játszani vele.
ahogy a Csibeex mondja Tartós magas láz esetén jó a hidegvizes fűrdő. De Te elég magas vagy....igy ha belázasodsz magasabb a láz mint az enyém Nekem csak 38,5 ehez elég a forró tejci
na ezzel nem lettem beljebb
Ez csak akkor hatásos ha túl magas a láz de akkor is lassan kell hűteni magadat.
nekem a hideg viízben fekvés a kádban vitte el a lázam eddig mindig
A customnál megválaszthatod a telepítés helyét azt hiszem.
Meg probáltam mind a kettőt.....fel is telepítette de meg sem indult. A vidi karihoz meg amit le kellett szednem azt meg le törölte. De azt ujra fel raktam.
Meg akarsz ölniiiii?
Forró mézes tej és spuri az ágyikó! Az erre az orvosság.....(igaz reggelre ugy fog kinézni az ág mintha bepisáltam volna) de a lázat meg a javarész dögvészt leviszi. ez tapasztalat
A demot vagy a teljeset?
állat egy film lehet
Na akkor most skubizz ide. Hogy telepitsem a battlefieldet? Complette....vagy Costom? me főraktam azt ugy letörölte a vidikarimhoz leszedett suite-t mint a szart
akkor egy hideg vizes fürdés lázcsillapító és jó lesz
Szia....lázam az van bőven...de még élek
-Szeretnék megnősülni.
-Miért, szétmentetek a Marok Marcsával?
Az.....valami vírusos nyavaja....aszem a Black Pestilence...
Nem tudom mi ez....de egyre többen mennek táppénzre a cégnél....de én kitartok a végsőkig....majd én meg mutatom..
jobban vagy már?
Húú, akkora dumák vannak hogy egyfolytában röhögök.
Vírus? Akkor sürgősen telepíts valami irtót magadba.
gondolom Göre Gábor színvonalú film mert akkor máris meg irhatod.
Ja....a Göre filmeket adták egy időbe a film muzeumon ...állítolag.
nem is pisáltam hideg kőre.....valami nyavaját kaptam el...láz,fej fájásal egybe kötött takonykór. És fáj minden porcikám......mintha eltángáltak volna egy szőlőkaróval De járok melózni,kell a lé.