Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van, de nem mertem mondani...
Törött mocimról nincsképed véletlen?
Amit felraktam képeket az az eredeti!
4 megapixel!
Sasabusa
meg tudnád nekem azt csinálni hogy amit a Bertók csinált neked dobot lefotózod és felteszed ide köszi
Most számolgatok... kb 50ezer ftből rendbejön a gépecske + kap egy repsol szettet, és használtautó.hu
jo reggelt! Jolvan Prely, a lenyeg hogy baszattal egy jot :D kovetkezo alkalomra rendbejon az RR, magaddal meg ne foglalkozz! :D viccet felre teve, jo hogy igy megusztad. Bocsi, hogy nem maradtunk tovabb, de miutan Tornyiek lekanyarodtak haza, igy is kinszenvedes volt az ut nekem. Bogaras fekete plexi, plusz a fenyszorom is lefele visz...

Tornyi, a kepeket mar atmeretezted, vagy is lettek fotozva? Amugy faszak lettek! Oktatasra meg megyunk!
Youtube ra töltsed majd fel a videjókat
tökéletes!
1280*720as jólesz? 4000res bitrátával?
ööööö, nem hiszem, monitor se bírja :D
Szia igen csak kicsit bogaras lett a motor ezt leszámítva minden simán ment
FullHD megfelel? Lejácca a géped (1920*1080) ?
FAsza, köszi. HA tudod, jöhet óriásfájlba is freemailon vagy nem tom, jó minőségben szeretném első és utolsó pályázásom megnézni :XD.
Én olyan 3:00 körül mozgolódhattam .
Morgen Fűnyíróember!
Akkor Te is hazaértél az éj leple alatt...
de jó lenne.addig megpróbálok egykis gubát felhajtani rá
Szia Jimmy! Kafa, akkor még egyeztetjük.
Cső! Hát,ha anyagilag történik vmi változás nálam,akkor elmegyek én is
Igen meglett, bár kicsit megsínylette. A bukást nemtudta rögzíteni sajna de a te etapod faszalett! Konvertálom és küldöm!
Taknyolás elött mentem egy 2:17et
Lényeg hogy semmi bajod nem lett a motort meg majd csak rendbe lehet hozni egyébként nagyon jól mentél
Akkor minden rendben! A bicajt meg rendbe lehet hozni...
Én már mentem volna az ezelőttire, csak a munka nem engedte. A Blue-nak említettem tegnap, érdekli őt is, én fix, hogy megyek.
Pray: Kamera meglett?
Örülök hogy a mocinak semmi baja.
Ha megvan a kam, esetleg jó a felvétel, igényt tartanék az etapomra :)
Csocsi!

Fotók: