Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnap 15:45 Shell kut,az is aki nem készül pályázni,csak turázni..
Ilyen előfordul Sasa.....
hmm... Eselyes lehet! De mar megvan oldva. Meg szerencse, hogy nem a ringen jott ki...
Telózok ha meglesz
Végre még egy kawa agymosott zöldagy a fórumban
Látod látod?!?! Ha nem vigyázol elviszlek...1x csak megjelenik a mentő a garázs előtt,mint pl ma este
Lehet nem véletlen volt ez Sasa!
Múltkor említetted,hogy egy útmarásba,vagy hibába-kátyúba rongyoltál bele és nagyot ütött....lehet eddig bírta,az akkori sérülést
Kiskar, haló,te nem jössz el? Elnézegetjük őket a lelátóról hárman.
igen de én Sümegen csatlakoznék remélem addigra elvégzek
Az már nem 30eft lett volna. Shell kút 15:45-kor van a találka,ugye?
én ha megyek akkor csak néző hála istem 114 de visszafelé ha mértek volna akkor 200
Hlaci, HOGY, hogy "csak" 114 volt?
Jó képet készítenek a yardok,baffák meg.
Mész pályázni te is holnap?
Mindenki felmegy vagy lesz valaki néző is? Lehet elmegyek veletek.
De ahogy elnézem az eget........ kezd felhősödni
ENG-USA haláli 1-1
Úgy őszintén... ... most mégis mit kellett volna írnom? Kezdjük ott, hogy szinte alig ismerlek, az msn-en ezt ugye nem nagyon lehet, és az egy tali alatt nem dől, nem dőlhet el minden. Nincs veled nekem az ég világon semmi bajom, ha van, akkor azt neked, a szemedbe mondom, mint másnak, a képeket köszöntem, és egy barátság egy találkozás alatt nem alakul ki, ez nem olyan egyszerű dolog, főleg ami a mai világban van, nagyon nehezen tudok valakiben is megbízni, ahhoz, meg idő kell, de bocs, nekem csak úgy nem megy. Remélem ezt meg tudod érteni...
igazad van... inkább ne gyere! Elvennéd a kedvünket
Ezzel a ringre? mi lesz veletek ha én ezzel indulok......lenne sírás-rivás
Tornyibá'... Holnap hogy legyen? Odaugrok 3-negyed 4 körül, úgy jó?
zsííír akkor még odaérsz Pannónia ringre
Igen,ezeket lehet dönteni és nincsenek meg repedezve
Szélesebb gummát teszel fel?
Akkor most láttál olyan dolgokat amit eddig észre sem vettél Én is vettem ma gumikat,és ha minden jól megy holnap fel is szorom őket És máris megugrik a fogyasztásom
fogyasztásom*
Az b*sszameg... Nem is jutottam el Pápáig vele Viszont hazafelé 70-80as tempóval gyönyörködtem a tájban... és a folyasztásom is lement kerek 6 literre