Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már megint...

http://www.zalaihirlap.hu/fool...

Nem tudom ki az áldozat, de végtelen szerpentint neki...
Ott megtudja csinálni a Berki, vagy ha eljöszházzm betudjuk lőni (bár Z-t még sosehesszeltem)
ha rajta ülök, kb. 1 centit mozog ki, de érezni hogy szoros. meg ha hátrafelé tolom üresben, kicsit pattog.
Vagy kerózz párat kuplunggal
Gyerecsak, Berki beállítja a ringen 1 pillanatalatt!
S.O.S.! Amíg benn voltam a cégnél papírmunkázni, rábíztam a szomszéd szakira, hogy húzzon a láncomon, erre sztem túlfeszítette. Nekem meg nincs szerszámom.
Facér Tellik ma ilyen lassan az idő
Feeling az volt
a péntek esti ca. 4-5 órányi alvás után szombat éjjel aludtam szintén ennyit ráadásul elég sokat vezettem is előtte a hatás leírhatatlan volt
vasárnap este 8kor eldőltem aludni
Sziasztok pray el ne késs ám!Mi kb 4en keszthelyről akkor megyünk 15:45re a Shellre...
az a kafa! a lényeg hogy megvolt a feeling!
Nagyon jó volt hajnali 1kor még sátrat állítottunk, csillagfénynél kissé alkoholos befolyásoltság alatt állt mindenki, zseblámpa sehol, viszont a sátor vadi új volt, akkor bontottam ki
ne tessék gonoszkodni! mesélj...hogy sikerült a pápa?
a májadat azért nem szívesen kérném kölcsön
bizony... én ilyen rendes kiscsákó vagyok!
okker! még úgy is jelzem, hogy alakulok.
nálam elég jól Rájding Úr!
komolyan mondod
sose gondoltam volna rólad
eppicit nálam is csúszott a sör meg az Unicum
mi szücsivel kb fél5körül indulunk többiekután shelről. Jöhetsz velünkis akkár.
ezt meg sem hallottam B.! becsippantottam tegnap.
öregszel, ez azért van
még a jövő zenéje mennyire kukázom össze magam 3.45ig...másnapos nem vagyok, de fáradt az kurvára.
No Problemo Bráder!

Emberek ne várjatok rám 3:45kor. Szücsi később végez, bevárom hogy nekelljen egyedül jönnie. Pályán tali. Foglaljátok el a sörpadokat a hot-dogosnál!
vazze'!na majd legközelebb csörgök...
befröccsöztem tegnap!
Nekem ha baszatom akkor eszik 6ot