Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia én örülök is neki na kicsit megégtem de nem baj fő hogy jó az idő
arrol nézem a koncertet a tó közepén,sörrel a kezemben Viiziirájder
Vastag pokróc azt kész. Volt egy mellékelt rajz az alapján összeszenvedtem a kutya meg egyből betelepedett, megértem kiimádkozni belőle.
Matrac minek? Arról csak legurulok.
Szia Csibe És sikerült? nekem nagyon könnyű össze raknom a sátram, de még egy matracot vennem kell Nem sokára itt van a mocis tali......
szijjjjjjó!
Teljesen igazad van. Örülhetünk,hogy végre jó időnk van!
Szeva Pogi!

Ma összeraktam a sátrat, hogy ne ott kelljen kitalálnom hogyan is kell meg beszereztem egy kis söröcskét is. Már nagyon várom a jövő hetet.
Küldtem sömit a netről.
Mé nem hokimeccset nézel?abban van mindig izgalom
Élek baccátokmeg... elaludtam a meccsen. Unalmas egy sport ez a foci
Ha tudod a cimét....átugrok hozzá és szolok neki,lehet hogy recskázik a hűvös szobában
Valaki értesítse Pray urat,hogy menjen a motorért-kész van,ha akar hétvégén pályázni,mert ha nem akkor a gép akár több hétig is állhat a mühelybe. .Én a 70-es számon nem értem el,Zazi-bácsi a 20-ason sem ..,minek is neki telefon.(vagy lehet már a motor sem kell neki )
Valaki már érje el ezt a Pray gyereket,mert senki nem éri el..,Kész a telo simering csere,mehetsz Zazi-bácsihoz Zazilaborba!Pray ha élsz jelentkezz!
Van cuccom, mostvettem praktikerben:) Utalási bizonylatot hozdmagadddal mindenképp ám mer nemtomhogylesz hogytemost utaltad.

Remélem mindannyiunkat egycsoportbaosztanak
Vagy csak énakarok versenyezni itt?
Mindenki kellően be van sózva?
én legutobb nem ragasztottam le... De ha van valami jó cuccod akkor leragasztom...
Hozvalaki lámpaleragasztót vagy vigyek ééén?
phoenix Beküldve: 2010. jún. 07. 23:22
Reg: 2010.jún.11.
Belépve: Nem Az esti rendezvényt a helyszínen kell fizetni, nem téves. NE UTALJATOK, elég csak jelentkezni. Mindkét csoportba van még hely, de holanp felteszem a hírek közé a jelentkezők névsorát.
"érdekes'' egy srác az biztos
Lófaszlesz itt nemeső Csikánó!
Nem is kérdés mindenki szereti HONDA
Jól nyomja a gyerek
Mi ez a zöld agy? Valami lepedék van rajt vagy mi?