Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó nagy bumszli volt a gumidon
Na megszültük nagy nehezen... Megkapta a hátsó Battlax slick párját előre is Ez lefut szezon végére, vagy még előbb, aztán kap valami újat
Szia!
Csak nem bikiniben motorozol?
".Veszel 1 jó utcai gumit (pl:Pirelli Dragon supercorsa),és ezeken az utakon megfelel "
Szerintem is állat ez a pirelli. Ugyanúgy viselkedik,mint a slick. Nekem bejött.
Kapjátokbe buzik midenki a kezdőcsoportban lesz... így kivel fogok versenyezni?
Te ember...neked sincs felnibe való szeleped elfekvőben?
Ménemszóltál? Ma d.u. r6ost tuningo9ltam de 4körültől mentem egy azát rövdgatyapólóban.
Ez biza szálszakadás!
Nekem meg 2db szelep kellene de sürgősen! Vettem ma gumit előre -hátra és fel kéne raknom
Riding! Ha kell gumma akkor szolj!
senkit nem találtam aki akart...
jó fos egy nap ez a mai.
inkább bebaszok aztán legalább holnap se megyek...pedig végre van egy szabad 7végém.
Ridingsoul
Vigyázzatok a slikkel!Jó pár gumit láttam amit a vászonig vágtak,hogy minnél mélyebb legyen...na ilyen gumit már megse vedd!Pár slikket elhasználtam,de annak is megvan az előnye-hátránya.Ha netán balesetet szenvedsz más v.saját hibádból,előfordulhat hogy a kárt nem fizetik ki mégha cascos vagy.és kis birságot is kaphatsz.Veszel 1 jó utcai gumit (pl:Pirelli Dragon supercorsa),és ezeken az utakon megfelel.Én most utcai gumora váltok :)nekem anno hátso slikkben szakadt meg a szál.
szerzek valamit holnapig mindenkepp! Ezzel a gumival vettem amugy. Most megalltam zalahalapon, kavezok egyet. Kurva szar dolog 70nel csorogni... Es a kezemet is szetrazza a kormany...
Hello
Próbálok hűsölni, amennyire lehet még strandolni sincs kedvem, itt olyan meleg van viszont a kiteregetett ruha 8 perc alatt megszáradt
talán holnap kicsit jobb lesz , akkor legurulok Velencére, riogatni a népeket bikiniben
te voltál végül motorozni
en csak haverkodni akarok
Vágott (kopásjelző alá) slick? Cseréltesd ki azzal, akitől van.
Szia Z-ügynöknő!
Mit csinálsz ebben a melegben? itt aztán senki nem akar motorolni...
semmi baj, mindenki a "barátod"...
most miert nem válaszolsz?
Ma nem motorozok bocsi megyek balcsira!
Sasa azé holnap jössz? Van gu,id?
Mert adok egy számot ha kell slick!
na most szoptam mint torkos borz. Elsogumimon lett egy dudor... De hogy mitol? Na mindegy... Indulok is haza. Faszkivan.
szia Tornyi!
nem jössz 1 kört?
Pray
TóthTomi
Kupó
Norbi
Szücsi
R'soul
Tornyi
Szia ! Nem is ismersz engem ,válogasd meg mit irsz rólam ,én rólad semmi rosszat nem írtam ,úgy hogy te se irj rólam hülyeségeket.