Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaa,eladnám én is
vagy a nap képe is lehetne ,bár oda kicsit gáz a 114
mindenesetre jó lesz jobban figyelnünk ,ha már ilyene eszközökkel támadnak a fakabátok
Jó a fotó A skacnak még a segge is látszik...lehet hogy az tetszett meg a zsekáknak és azé fotózták Add el a gyereknek 40 rugóért a képet
én sem mondhattam volna szebben de leveszem a rendszámot vagy kitalálok valami megoldást p tükör celofán vagy lakk de meglesz a megoldás és akkor kivárok Sármellékem egy 250 es fotót és cumi lesz mert nem lesz azonosító
a kis ge... bu...i fas...opó szemé....láda sun y ..i ala--omos .............
ma kaptam egy levelet szerintem egy két hét és jön a csekk nem volt arra autó mert ott csak árok van nem is tud az út szélén leparkolni fogalmam nincs hogy mi és honnét és miből mért be: de megszophatja a rendőr
hol volt ez? bazz ,ha 30 ,akkor még jól megúsztad. Nem vetted észre? jaa,látom sármellák, mikor kaptad a pappert róla?
így jár az ember ha jószívű vigyél egyet Sármelléki gyorsulási verseny Kupó Tibi kabátja és sisakja
csak a hondát szereti
Hoztam el a benzinkútról egy szórólapot az etanolról... ott is azt írják,hogy motorfüggő (blokk) .Van ami tisztán is elmegy vele,van ami felesben,meg van ami nem megy átalakítás nélkül. Naná ,hogy az enyém ilyen
38eft a fúvókaszett, nem valószínű,hogy megéri nekem.Vagy is ,megérné ..ha lenne lééé
Plííííízzzzzfotó
30rugó? bakker akkor ugrik a pályázás....
pedig felesben észre sem kellene venned a külömbséget....
Lehet motorfüggő ez az etanol.
jaja 30.000 kemény forintot
az fasza.......akkor bizti fizetni kell.kapjákbeee
Szia Jimmy!

Mi lenne más aránnyal?
nekem volt vagy 10L etanol meg kb 3 l benzin de ment alapjáraton is
*4L benzin ...
Kipróbáltam a bioetanolt a mociban!
!L benzin kb és kb 4.5L etanol... hát alapjárat az nuku és nehezen is indul...jöttem vele most Pacsára,így jó volt városon kívül és mint ha kicsit erősebb lenne. Szóval marad a méregdrága benzin
nem mondtak semmit basszák meg majd jön postán a csekk mondok kapnák be akkor mi a faszért írják hogy be kell menni mikor nem is
mit mondtak? miért kell be menni?
szia ki hát azt mondták nem tartanak bent mert nem nyeleztem elég jól neki
Szia Ki engedtek?