Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah igazz akkor már Harley-m lesz Én is így vagyok vele első motornak bőven elég Csak már lenne meg
30 év után arra már valami choppert kell venni egy 250 es is jó nincs azzal baj
Háttt remélem van 1000 RR-t meghalni nem akarok még megelégszem egyenlőre egy 250 -essel is még attól is tartok !Amúgy is még csak A kor jogsim lesz szóval az 1000 RR szerintem felejtős majd talán 30 év múlva
akkor van értelme tanulni válassz hamar egy 1000RR-t
Hátt igennn eddig tanulás volt érettségire :D meg most is az van...:D A városit tavaly ősszel nem tudtam elkezdeni az idő miatt :S Úgy volt kedden kezdem de az eső közbeszólt szóval most várom a napsütést és ,hogy mehessek városira a többi már apán múlik de ha jól sikerül az érettségi remélem meglesz minél elöbb!
Szia Betti te is jó rég jártál erre motor ügyben mi a helyzet?
ÖÖÖ azt tudom Sasi dee tegnap még úgy volt ,hogy feljön ideee ! De hátt Diám sokszor nyomtalanul eltűnik :D! Am Hello újra mindenkii!
Hmm milyen fincsi repsol idomszettet hozott a póstásbácsi:)
http://maps.google.hu/

Zalaegerszeg Alsóerdei út
Alsóerdei Tábor
igen remélem hogy az lesz ha igen eljössz te is ?
szia--Hétvég? (Jo ido
Nincs gazdája ha jól tudom
Szia cica, van gazdád?
Illetve ha jobbanérzed magad rajt, akkor cserélj, de nefizess rá mert sztem az r6 jobb motor
Csak akkor cserélj ha ők fizetnek neked. Nemérdemes lecserélni 6kilóst másik 6kilósra sztem... a különbséget nemigen veszed észre
Suzuki, a ti motorotok
Dia még Nálad is jobban elveszett eladta a motorját (Hondáját) azóta se híre sem hamva... szégyenletes bűn, de azért még nem esszük meg
Helloo mindenki! :D Diaa vagy vagy nem vagy?
nem láttalak
/ magyar minőségű tesztpályát építsenek magyar melósokkal... na ott vérezne el az Öhlins meg a többi...
te gyerek te nagyon ismerős vagy nekem
senki nem nézi a videót,a dugóhúzónál vok
hondát kis h-val írd, nem érdemli meg a nagyot
Lackó mi csak viccelünk mindig beszólunk a Kawára Suzukira Hondára Yamahára egymásnak