Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap Bekötöttük Photonic gépébe is a commandert. Faszán műxik úgynézki. A levegőhőmérsékletet változtatja, emiatt kap több naftát a gép. Enyém tudja az etanolt, bár kicsit alacsony tőle az alapjárat és kibaszott pálinkaszaga van Benzinnel elég komolyat lép. ?ég szoktatjuk az ECU val, oszt majd beszámolunk. 10enpárezres ketyere létére nemtűnik gagyinak
én sem tudom
Valaki árulja már el.....hogy a gecibe lehet ezen a camon a dátumot meg az időt be állítani?
lényeg hogy sikerült
Tegnap megérkeztek ám az osztrákok. Mind 60év körüli. Hattalmas arcok, Kardoséknál berugtunk velük aztán mamában olyat denszeltek beszarás
igen...amit Te javasoltál oda raktam.Csak alá kell pakolnom mert az órák nem látszanak.De jó lesz az a hely
meg talátad a megfelelő megoldást?
köszi közben faragom az uj cam állványt:D
rendben felírtam :)
Jóóóóóóóóóóó reggelt neked is
30x30.....abbol meg tudom csinálni a hajlítást is
hello
Jóreggelt!
kb mekkora a mérete
Köszönöm
Holnap megnézem neked de szerintem ki lehet azt vágni ívesre szépen
Az naggyon faxa lenne
sima plexit azt lehet tudok de azt ki kell vágni és meg kell hajtani bár csak 1.5mm vagy 2 mm megnézem
Örülök neki Most akkor polírozol ezerrel,mi? Majd rendelek még,puhát is és keményet is.
Basszus....most meg plexit kell szerviroznom a gépre,kicsit sötét a camerának.De tegnap már fel raktam,és nagyon faszán működik
Helló faxa a korong
Sima átlátszó......a fejidomra kell,amin faszán átlát a camera.Az hogy milyen a formája az mind1.....lehet azt alakitani.
A telefonod? Keresett a Tomiuj,és nem vetted fel a telót

Akkor már miért nem maradtál?
Milyen plexi kellene? Direkt a motorodra való gyári?
Ööö, Én senki vagyok? Minek plexi, fúrj rá egy lukat.
................sehol senki?