Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi lesz rajta?
Pogi a polírmester?
Sikerül a kártya nyomtatás megtaláltad a megfelelő beállítást?
Szia,még nem vágtam ki.Majd pénteken meg csinálom,de nagyon fasza árut hozott a Hondalaci
Most nyomtatom a névjegy kártyáimat
Ne kukucskálj!
Milyen lett a plexid?
Kukucs.........
Háttt igen az idő továbbra sem változik majd talán csütörtöktől! Diaa ha itt ha nem itt majd írj ha leszel !
Indulni kéne idén a road and ride versenysorozatban!
Hello Hölgyek(végre) és Urak.Mizu keszthely felé?2 hete pesten rohadok + szakad az eső.Már elegem van. Valaki Polgárdiba jön?Na hello
Amúgy mennyit kérne rá a tiédre az Attila?
Zoli nincs a kawával semmi gond de pont ez a széri állítólag nem az igazi! A régebbi is jó ,meg az újjabb is jó! Amúgy pont most tartóstesztelik a SBben... ha nekem lenne egy 06os R6osom és le akarnám cserélni akkor csakis egy új R6osra cserélném le! Esetleg egy 675 Daytonára...
Hát még én csak tartanék már ott de egyenlőre az is jó lesz ha már városban motorozhatok utánna meg úgyis jön a könyörgés apunak !
remélem meglesz és lehet gurulgatni
Így van szóbeli után neki is állok a feltalálásának Hát lehet meghozná... De ha nem talán akkor is meglesz
akkor hajrá szabadalmaztatni kell made in Hungari itt mindent el lehet adni szóval lehet ez hozza meg neked a motor árát
Gondolatolvasó vagy pont arra gondoltam elkezd esni és akkor elkezd a kis átlátszó ablaktörlő működni
találj ki valami esőérzékesőset
Így van én is így voltam vele Péntekre már remélem lesz olyan idő ,hogy elkezdhetem és akkor még talán hétvégén is mehetek Csak már úgy beleéltem magam ,hogy mehetek ma is meg tegnap De türelem rózsát terem vagy mi... ! Igenn hol nekem csak most jutott eszembe gondoltam feltalálom de akkor már megelőztek....
esőbe városit ne is vársz párnapot és szép napsütéses időben tudsz figyelni mindenre nem arra hogy párás a sisak vagy hogy a nyakadba folyik be a víz .láttam már képen ablaktörlős sisakot :
Hát igen bár erre jó megoldás lenne ha kitalálnák az olyan sisakot amin van plexitörlő !De én is ezért nem mentem tegnap 1 éve nem motoroztam még mondtuk is ,hogy megyek pár kört a rutinpályán úgy gondoltam nem esőbe kéne elkezdeni a városit!
esőben én sem szeretek de áztam már párat de ritka rossz csúszkál párásodik a sisak nem látni buzi autós fefröcsköl
Háttt az én ruhám nem ilyen multiszuper de talán 1-2 esőt az is kibír Nah meg kissé nehezebb 0,5 kg -nál :D De először sztem hanyagolom az esőbe való motorozást elöbb menjek megbízhatóan jóidőbe utánna már esetleg...
van nagyon jó gumi ruhán tök vékony és egy hétig ázol akkor sem jön be rajta a víz nincs az egész 0.5 kg abban kell motoroznod
Nah ebben biztos vagyok Kivéve ha ilyen idő lesz :S ez már most így szar ,hogy még nincs motor ha még mi lesz ha meglesz Esernyővel motorozok max
ha meglesz le sem lehet róla imádkozni lehet hogy kell egy gps a motorba hogy rád találjanak