Zoli nincs a kawával semmi gond de pont ez a széri állítólag nem az igazi! A régebbi is jó ,meg az újjabb is jó! Amúgy pont most tartóstesztelik a SBben... ha nekem lenne egy 06os R6osom és le akarnám cserélni akkor csakis egy új R6osra cserélném le! Esetleg egy 675 Daytonára...
Így van én is így voltam vele Péntekre már remélem lesz olyan idő ,hogy elkezdhetem és akkor még talán hétvégén is mehetek Csak már úgy beleéltem magam ,hogy mehetek ma is meg tegnap De türelem rózsát terem vagy mi... ! Igenn hol nekem csak most jutott eszembe gondoltam feltalálom de akkor már megelőztek....
esőbe városit ne is vársz párnapot és szép napsütéses időben tudsz figyelni mindenre nem arra hogy párás a sisak vagy hogy a nyakadba folyik be a víz .láttam már képen ablaktörlős sisakot :
Hát igen bár erre jó megoldás lenne ha kitalálnák az olyan sisakot amin van plexitörlő !De én is ezért nem mentem tegnap 1 éve nem motoroztam még mondtuk is ,hogy megyek pár kört a rutinpályán úgy gondoltam nem esőbe kéne elkezdeni a városit!
Háttt az én ruhám nem ilyen multiszuper de talán 1-2 esőt az is kibír Nah meg kissé nehezebb 0,5 kg -nál :D De először sztem hanyagolom az esőbe való motorozást elöbb menjek megbízhatóan jóidőbe utánna már esetleg...
Pogi a polírmester?