Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Csibe most kicsit hegyibulin van, az ébredése rapszódikus jellegű lesz,azt mondta hogy csörög de egy biztos hogy 10 után
Sokat nem alhat ha mocizni akar mert hétfőn hajnalban megy dolgozni .
Jó éjt Barátom
Szerinted mikor ébred a Csibe?
Jó éjszakát!
Hu bammeg én már ugy unom ezt az utat Ma is lefittyent a bal oldali tükröm,holnap javithatom.De ha erre jársz,szivesen látlak bár mikor. Holnap meg jönnek a Kanizsai aszfalt betyárok És a Jocee is benéz
Sör?OK!
Sört hozzon......kolbit én reggel le rendezem,mire ide értek kész a kaja
Ez egy jel!
/ de legalább enduróztam kicsit a 'busával arra felétek
Jaja értem Egy darabig buszozott,,,,és át szált mögém az nsr-re Jövő 7végén el megyek és meg nézem a vasat. Most ahogy a Laci vitte ,teljesen odalett a csajje Lehet hogy ez nagy lökés egy nagyobb gép felé
Szia!Csibe üzeni ha holnap ébred akkor megyünk,hoz kolbászt .
Csak az ébredése mikor lesz azt nem tudom,
Majd csörgetlek
én nem sokáig, jönnöm kellett haza (vagyis Alsópáhokra) Meg amúgy sem maradtam volna sötétedésig. Na nem azért mert félek, csak nem látok a plekó miatt
Asszonykád hazabuszozott?
Mizu Sasa, meddig maradtatok?
Szidod a Suzukit?
Akkor minek polírozod?
http://www.bikepics.com/ Photo of the Day vagyok immár 4edszerre
jó is az az ut szakasz
Oké Majd amikor indultok,csörögj meg és elétek megyek......nehogy el tévedjetek
Áááááháááhááá! SasaRájding könyörög a garázskulcsért Kicsit megváratom,de geci nem vagyok...bocs Sasa
Húú srácok! Régen jártam már zeg-pakod felé,...állat az út arra. Pacsa felé elmentem zegre,mondom vegyük az irányt szentgrót felé.De Pakod után megfordultam és mentem még egyet Ez a zalai man tt Aztán vissza Pacsa és Zapátinál Zcsány felé.

Sasa! Nem tudom milyen mocit vettél,de az enyémen 2személlyel 230-nál még mindig nem bújtunk be a plexi mögé. Jaaa,hogy neked nem kawasakid van
Szia!Ugynéz ki hogy akkor holnap megyünk
Hány orakor lesz a vonulás?
Hali! Jóleldugtam mi?
Jön valaki felvonulásra? Után astreet fighter show?
Pláza parkolóban lesz!
Mi megyünk!
KI jön?
Gyere Te is erre
jólvan, addig még
Van itt olyan erős paprika.......amitől egyedül mozdony nélkül elhúz a Csibe egy egész ruszki szerelvényt