Vanmár mostis keszthelyen etanol. Zegen 232, keszthelyen 239. De ha dynojetet veszel azt nemtudod visszakapcsolni benzinesre! Tankolhatsz bele benzint de a keverési arány miatt nemfog menni a moci és rengeteget fog kajálni. Csak a PC5 az amit lehet kapcsolgatni, de ammeg baszottdrága.
Íííííj! Nem rossz. Akkor,ha jól értelmezem csak egy dynojet kitt kell és adj neki? Ha nem csal a szimat akkor khelyen is lesz etanol. Ezért gondolkozom. Zegen mennyi 1 L?
Köszi az infót!
Szia!
Pont akartalak is kérdezni,hogy milyen átalakítás kell a bioetanol használhatóságához? Autóknál hallottam,hogy vmi chip kell (35-45eft) és mehet is . Motornál ? És karbis verziónál is működhet?
Písz
Szia!
Beszállnék majd 1x én is
Megtaláltad a pacsai címet? Képzeld fejlődtem én is. Volt már olyan kanyar,amit bevettem hetvennel de ez még semmi,mert közben pislogtam is néhányat és ennek ellenére is sikerül íven tartanom
Új project lesz azért megy el az RR... Exotikus moci:)
Nitro X commanderrel + E85 műxik, bár nemtökéletes. PC3 drága és nincsrajt kapcsoló, PC5-t lehet kapcsolni de kibebaszottdrága. BioEtun os gép a legfaszább. Egyik cimbim foglalkozik beépítéssel. Cakk pakk 48zsezser. Úgy löviik be a térképet ahoy te akarod, olyan erős lesz ahogy teakarod, és kapcsolódislesz. Lehet megreszkírozom
Köszi az infót!
Arra volt amerre mondtad! Ott tovább azon a fehér köves úton, csak a szag után!
http://etanol.blog.hu/2010/05/... itt olvashacc róla
Pont akartalak is kérdezni,hogy milyen átalakítás kell a bioetanol használhatóságához? Autóknál hallottam,hogy vmi chip kell (35-45eft) és mehet is . Motornál ? És karbis verziónál is működhet?
Písz
Beszállnék majd 1x én is
Megtaláltad a pacsai címet? Képzeld fejlődtem én is. Volt már olyan kanyar,amit bevettem hetvennel de ez még semmi,mert közben pislogtam is néhányat és ennek ellenére is sikerül íven tartanom
Nitro X commanderrel + E85 műxik, bár nemtökéletes. PC3 drága és nincsrajt kapcsoló, PC5-t lehet kapcsolni de kibebaszottdrága. BioEtun os gép a legfaszább. Egyik cimbim foglalkozik beépítéssel. Cakk pakk 48zsezser. Úgy löviik be a térképet ahoy te akarod, olyan erős lesz ahogy teakarod, és kapcsolódislesz. Lehet megreszkírozom
Majd küldök sms-t aztán megbeszéljük.
Mehetnénk valamerre de múlt évhez képest én már lehet túl sokat fejlődtem hozzád! Képzeld múlt héten már harmadikba is fel mertem váltani!
Nem jársz tsatár felé, arra nem szoktál motorozni?
Bírja,de zúg,mint állat.
Valamikor összefuthatnánk.
Hát kék gondolkodom kategóriaváltáson! Kinéztem egy frankó fűgyűjtőset a praktikerbe, de még át kell gondolnom nem lesz e túl nagy ugrás nekem!
Tápegységed bírja még?