Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vanmár mostis keszthelyen etanol. Zegen 232, keszthelyen 239. De ha dynojetet veszel azt nemtudod visszakapcsolni benzinesre! Tankolhatsz bele benzint de a keverési arány miatt nemfog menni a moci és rengeteget fog kajálni. Csak a PC5 az amit lehet kapcsolgatni, de ammeg baszottdrága.
Íííííj! Nem rossz. Akkor,ha jól értelmezem csak egy dynojet kitt kell és adj neki? Ha nem csal a szimat akkor khelyen is lesz etanol. Ezért gondolkozom. Zegen mennyi 1 L?
Köszi az infót!
A képet, hogy tudom állítani, hogy világosabb legyen? HLACI videóján tökéletes a kép,az enyém meg sötét lett ahhoz képest.
nemgyó, ismiwiwen írtam, hogy nem okés a holnap de így is sz*rrá ázok asszem
basszamegesik:(
RájderSASA,reggel 8?
Imi... mit tehetek érted, láttam kerestél?
Ilyet is tud
Hello Dzsimmi!

Arra volt amerre mondtad! Ott tovább azon a fehér köves úton, csak a szag után!
Hát ez jó....simson is azzal megy.Lehet hogy én is át állíttatom az nsr-t.......
Hali! Így van. Karbis verziónál nemkell semmi bele csak kis alakítás.
http://etanol.blog.hu/2010/05/... itt olvashacc róla
Szia!
Pont akartalak is kérdezni,hogy milyen átalakítás kell a bioetanol használhatóságához? Autóknál hallottam,hogy vmi chip kell (35-45eft) és mehet is . Motornál ? És karbis verziónál is működhet?
Písz
Nagyon ügyes vagy én meg rá jöttem hogy lehet web camként használni ezt a pici camerát.Ja és hangra is bekapcsol nagyon fasza
Szia!
Beszállnék majd 1x én is
Megtaláltad a pacsai címet? Képzeld fejlődtem én is. Volt már olyan kanyar,amit bevettem hetvennel de ez még semmi,mert közben pislogtam is néhányat és ennek ellenére is sikerül íven tartanom
Felpolíroztam a kuplung és a kék kart szép lett tükör mind a 2
Új project lesz azért megy el az RR... Exotikus moci:)

Nitro X commanderrel + E85 műxik, bár nemtökéletes. PC3 drága és nincsrajt kapcsoló, PC5-t lehet kapcsolni de kibebaszottdrága. BioEtun os gép a legfaszább. Egyik cimbim foglalkozik beépítéssel. Cakk pakk 48zsezser. Úgy löviik be a térképet ahoy te akarod, olyan erős lesz ahogy teakarod, és kapcsolódislesz. Lehet megreszkírozom
áááá....Meg van! Működik ugy is mint web cam jujj de ügyi vagyok
Rendben!
Járhatok arra,meg járok is,mert arra Pacsa felé szoktam menni Keszthelynek ,most hanyagolom a 76-os utat .
Majd küldök sms-t aztán megbeszéljük.
Viszont nem eszik annyit és ha akarom a rendszámot is felhajthatom rajta!

Mehetnénk valamerre de múlt évhez képest én már lehet túl sokat fejlődtem hozzád! Képzeld múlt héten már harmadikba is fel mertem váltani!

Nem jársz tsatár felé, arra nem szoktál motorozni?
Láttam szép zöldeket én is a Praktikerben
Bírja,de zúg,mint állat.
Valamikor összefuthatnánk.
videót szépet csinál szerintem is
Üdv

Hát kék gondolkodom kategóriaváltáson! Kinéztem egy frankó fűgyűjtőset a praktikerbe, de még át kell gondolnom nem lesz e túl nagy ugrás nekem!

Tápegységed bírja még?
Értem...Rá kell jönnöm miként lehet be állítani az időt,dátumot,és azt hogy lehet web cameraként használni.De nagyon szép vidit csinál