Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jocee hol tudsz te krómozót milyen minőségben és mennyiért mert tegnap kerestem én i egyet itt olyan faszán csinálják hogy a srác 200.000 km motorozott és a króm még jó most is csak az árat nem tudtam kideríteni de azt mondják nagyon drága
De jó Hívj ha jössz
milyen cucc ez? te lövöd be?
600RR-nél mit kéne változtatni?
Ide kattintva le tudjátok tölteni a 2héttel ezelötti rohonci mókázás első ffelét. Akitudja megvághatja:) Megy felfele a többi is.

Megjött a commanderem. Bekötöm, belövöm E85üzemre és 2500forintból fogom teletankolni

Asszem hétvégére 2 200pacis masina lesz itt a topikban
Pogi, Bluehornet, Hondalaci.
A kamerák átvehetők.
Pogihoz ha minden jól megy megyek le szombat vagy vasárnap, ez ügyben még hívlak.
Többieknek hol lenne jó a tali és melyik nap?
Ma Pacsa körben leszek 18 után.
én is így tudom, persze ezt is rendőre válogatja...
Ez komoly? Épp most gondolkodtam rajta, hogy lássak is, de így bukta a dolog, pedig elég sok motorban látam már
persze!
JoceeHunt, megcsörgetsz,ha megjön?
30/2352425
thx
OK, nem lesz
Sajna büntetik
Van valakinek Xenon a vasába? Ezt is büntizik itthon?
. jah, akkor nem megyek
dehogy is közel a strand
qrvák?
fasza az út látnivaló Zánkán van pár picsa
Az út ilyen fa@za vagy van valami látnivaló is?
noproblemo. Gyüszöl teisám!
Káli Medence minden bukkanó egy keró jó is az a rész Lackóval arra gurultunk csak pár helyen Zánka előtt marják fel az utat
Zánka és Gyulakeszi közt! Magyar Mansziget! Kurvajóóó. Gyeree
Pontosan mi ez a káli medence?
Zánka-Nagyvázsony között?
Én hétvégén nem gurulok, be kell spórolnom a hatósági csekkjeim árát.
Nah Gyárekek! Holnap ha az idő fasza, megyünk baszatni. Jön a baszatós csapat, Mivel razzia lesz ezért káli medencébe kéne menni. (megkéne tanulni azt az útvonalat:) )

1körül lenne indulás zegről, keszthely fele megyünk. Laci Sasa Tomi Joci ott tudtok csatlakozni. Pesti köcsögökkel meg valszeg majd zánkánál koccanunk.

Kijön kinemjön?

Pray
Praybratyó
Kardos
TP
Kupó
TóthTomi
....
..
.
?
érkeznek.