Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én csak egy fejmaszkot és egy kabátot vettem tőle mást nem de a motorokhoz nem ért nálam nem ismerte fel hogy slick van a motoron de ha Moncsi nem lenne az üzletben akkor annak is vége lenne
Nekem Bajnokkal semmi gondom, persze én eddig csak alkatrészt rendeltem tőle, meg vásároltam apróságokat... de motort nem vennék
Főnök, kérdezd meg Bertók Atit... na ő majd érvel ellene
a sógornőd a te farokidomodat? baszki... tesód tudja már?
nem is arrol van szó hogy 280 al kell mindenhol motorozni henem az mikor mész dombnak ne kelljen 2 visszanyomni hanem húzol egy nyelet és had mennyen 1000 szépen emelgeti 2 ben az elejét és utassal is tudja a dolgát
Nekem nem kell nagyobb,ezt se lehet kihasználni.
Ancsa lett Tesóm utódja
ha cserélnék 600 ast akkor azt csak 1000re vagy nagyobb ra
na ja annyit nem ér az egész hogy szétkarcolják
ja tényleg akkor onnét ismerem a tesódat de én csak ancsára emlékeztem
Hétvégén kölcsönadtam a mocit tesóméknak, sógornőm csimmája szétzúzta a farokidomomat mindkét oldalán... Motorozzn utassal akinek 2anyjavan
ez jó dolog az tuti mikor készült a videó másnap beszéltem ép Anettel pedig ő 180 cm de azt mondta ő is hogy ez tényleg egy jó dolog főleg aki szeret utassal menni
Jah,nála
Hehe én a 270ezerről 140re leárazott Kushitani rucimat 130cér+ajándék csizmáért hoztam el tőle Tesóm nála dolgozott 3évig Zegen
Bajnok urtól macskát sem vennék nem hogy motort az egy seggfej
Bajkonúr-nál van a kawa?
Tomi!Nem tudom még,hogy mennyi lenne átváltani,nem is biztos,hogy lesz belőle valami
Majd valamelyik nap lemegyek Kéthelyre,aztán valamit kalkulálunk
OkéSüsü!
Te meg ne Süsüzz, mert megrántom a netkábelt és hanyattesel - ha wifi van, azt is!
Nő sincs, max csajok
igazából Lacira meg Süsüre gondoltam de ha magadraveszed, hát legyen...
Nő max de nem suni
mindig csak a nők
Mennyi suni van a topikban... kezdem jólérezni magam
Van aki milliókat bukott egy érettségi nem a világ