Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A múltkori defektemnél az utcánkban levő gumis úgy megfogta a felnit, hogy most vettem észre a festék megpattant rajta, látni az összes helyet ahol fogta a géppel.
Egyszer két I szelvényt szállítottam a biciklin, majdnem felnin gurult akkora volt a súly, de kibírta. Igaz minden döccenésnél vártam mikor pukkanik ki a gumi.
Nálam ez a 3.gumi a motoron és egy sem volt centírozva és ezentúl sem lesz
Itt van tőlem kb 12 km-re egy ismerősöm nekem is 500 ést cseréli leszedi felteszi és nem bassza össze a felnit
Szia Laci!
Aztán hol az a hely? Egyébként azt olvastam hogy a robogó gumicsere után nem szoktak centírozni.
Ez a Jenőbá! Aranyszíve ez csinállja amiót az eszemet tudom és nem is akkor kezdte! Száraz kenyeret visz a disznóknak!
Keszthelyi teherbicikli
Onboard -ot kérünk
otvan Pohinak a rendőr motor kb 400-450 kg és mégsem burranik el rajta a gumi
Hátsót nem kell centírozni és nem is szoktam soha de tudok ahol 500 ért megszerelik
nefélj, nem fog róla ledurrani a gumi
Ne írogass ilyeneket mert mindjárt megijedek.
Úgyse te szereled. Erősített oldalfal, ergo nehezebb, ha láttál már gumiszerelést.
jajjj. Vedd úgy hogy nem mondtam semmit. Stornó.
Ööö, az pontosan mit jelent, hogy nehezebb szerelni,
ok, rendelem. Szerelés szempontjából kicsit nehezebb. Ha te centírozod, akkor tudok helyet ahol olcsón rakják. Csak ott motort nem tudnak centírozni.
Szerelés szempontjából nincs különbség gondolom. Akkor lehet az RF-s is.
Látod erről beszélek, a bőség zavara. Tapasztalatlan ember így aztán belezavarodhat rendesen a gumi vásárlásba.
Akkor neked nem kell előmelegíteni
Az jutott most az eszembe , hogy talán jobb is mert a kipufogó elég közel van a gumihoz és talán jobban bírja a meleget a gumi. A katalizátor csak úgy ontja a hőt, meg sem lehet fogni a gumit kézzel olyan forró szokott lenni.
700Ft-al drágább, de már azzal írtam az árat!
Ha a nem RF-es kell akkor 700Ft-al olcsóbb az ár amit írtam!
Az erősített ha jól nézem, ugye? Végül is ha az ár nem változik lehet ez is.
Pray veszek én is egy ilyen hős kamerát aztán akkor tudunk több nézőpontból filmezni! Egy motoron két kamera... Az első motoron hátrafelé nézve ,az utolsón meg előre és hasonlók... Amúgy meg is tudod vágni ezeket?
Rendben, a hátsóból az RF-es kell vagy a sima?
Guruljunk ma egy lazát? De csak a Káli medencében egy pár kört és haza! Még mindig fáj a seggem a hétvégétől! Szombaton 55Km kerékpáron majd vasárnap 280Km motorkeékpáron és egyik se a kényelmes fajtából! Szóval tyúkszem nőtt a seggemre! Ha valakit érdekel csörögjön... 15óra után ráérek!