A múltkori defektemnél az utcánkban levő gumis úgy megfogta a felnit, hogy most vettem észre a festék megpattant rajta, látni az összes helyet ahol fogta a géppel.
Egyszer két I szelvényt szállítottam a biciklin, majdnem felnin gurult akkora volt a súly, de kibírta. Igaz minden döccenésnél vártam mikor pukkanik ki a gumi.
Az jutott most az eszembe , hogy talán jobb is mert a kipufogó elég közel van a gumihoz és talán jobban bírja a meleget a gumi. A katalizátor csak úgy ontja a hőt, meg sem lehet fogni a gumit kézzel olyan forró szokott lenni.
Pray veszek én is egy ilyen hős kamerát aztán akkor tudunk több nézőpontból filmezni! Egy motoron két kamera... Az első motoron hátrafelé nézve ,az utolsón meg előre és hasonlók... Amúgy meg is tudod vágni ezeket?
Guruljunk ma egy lazát? De csak a Káli medencében egy pár kört és haza! Még mindig fáj a seggem a hétvégétől! Szombaton 55Km kerékpáron majd vasárnap 280Km motorkeékpáron és egyik se a kényelmes fajtából! Szóval tyúkszem nőtt a seggemre! Ha valakit érdekel csörögjön... 15óra után ráérek!
Aztán hol az a hely? Egyébként azt olvastam hogy a robogó gumicsere után nem szoktak centírozni.
Ha a nem RF-es kell akkor 700Ft-al olcsóbb az ár amit írtam!