Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na majd holnap, megrakok egy konténert szeméttel,utánna polg mesteri hivatalban gyerek ügyeit intézem,na de UTÁNNA!Meglesz!És a fénykép is!
Nehogy azt hidd! Lehet motorozni normálisan is akár egy 1000rel is. Persze én is megrettennék 50ccm után egy nagyvason De okosan bármit el lehet vezetni! Csak hirtelenebbek a reakciók,ami ku...jó érzés
Nem tudom mennyi az a zxr400,de általában irreálisan magas áron vannak és hát kaptak is biztos,meg 400as is és pörgött már életében elég sokat.
De olyat vegyél ami tetszik és KAWASAKIT vegyél ! vagy is ,maradj A motoroknál
Csak nyugalom mester úr,össze jön az csak türelem. A km órát azt be lehet majd állitani,meg a másik az aki nem dolgozik nem hibázik.
Elfelejtettem képet csinálni a fenébe is.De még több probléma isjelentkezett.Én marha összerakás közben kihullasztottam a ledeket és a 2250 est és a 3000 est forditva tettem be,és már későn vettem észre .De menet közben észleltem csak, hogy a vezérlővezetékje összeszed vmi fals jelet is, nem állandóan de zavaró.Ezért majd árnyékolva kell behuznom ismételten ezt a kábelt.
+a km ora mutatóját alig tudtam levenni,és nem jelöltem meg hova áll be alapon-igy most kb 7-10kmh val kevesebbet mutat mint eddig.
Na ennyit-több kárt csináltam mint hasznot
A képért mjd megyek vmikor!Kösz!
Az idő mátol vissza forgatva !
Most 1823 április 26. van
Ki jön lovagolni?
Na most el röhögtem magam Látom magam kivűlről hogy lobognék én egy 1000 kormányába kapaszkodva 240-nél
Szerintem ha egy méhecske mellbe kapna,le is lökne a mociról
Ha vissza tudnám forgatni az időt akkor 1000 vennék de tuti hogy a következő 1000 lesz vagy nagyobb
Értem persze,és jár is az agyam. Fel fogtam azt amit irtál Csak most agyalunk a nyanyával,és valószinű hogy az lesz amit irtál.
Éppen azért írtam ,amit írtam mert a 600+ motoroknak nem kell nyélgázon húzni,hogy ketten menjetek és ne kelljen mindig kapcsolgatni a fokozatokat. Volt 400asom,igaz zzr (ami 53Le és nem 65Le) ezért írtam.
Köszönöm Jó tanácsot,és el gondolkodom ezen Az igazat meg valva nem vagyok egy nagyon "nyél gázon huzom neki faszi". De én csak 67kg (a nyanya még kevesebb) szerintem elég a 400-as.Pályára meg szerintem nem járok majd.De azért még át rágom magam azon amit mondtál
Jah....és feltéve ha össze jön a hitel.Mert anélkül bukik a dolog.
Na! Az nem rossz masina és az már az egy lámpás,ami jól áll neki.
Viszont a helyedben meggondolnék inkább egy zx6r-t. Ami egyárban van a kistesóval. Ráadásul kisebb a fogyasztása egy 600nak,+ van benne nyomaték a 2személyes mocizáshoz.
A 400as kemény pörgetésekre,vagy pályázásra nem kevés pénzzel jó.Egyébként nem ajánlanám. Egy zx6r 1996-tól ésszerűbb megoldás hosszútávra. Rövidtávú felkészítésre megfelel a 400as is.De ,ha hitelt is veszel fel,akkor min 600as kell! Így 1 év múlva nem akarsz nagyobbat. Meg mondom (tapasztalatból) 400as kevés 2 személyhez.Sokkal könnyebb motorozni 2személlyel 100Le+ mocival. Amire a zx6r megfelel,zx7r pedig tökéletes ...ebben az árkategóriában! Röviden ennyit akartam mondani
De ehhez jón hozzá a Te elképzelésed természetesen!Ez csak tanács volt!
A legnagyobb meg lepetés az az lesz ha tényleg össze jön
Bocs csak ki be rohangálok,ZXR400L.
Ez a jóember arra kíváncsi hogy ZXR vagy ZZR? Amúgy szerintem ne mond el neki legyen meglepetés!
De milyen 400as?
Szia Hát az a szitu,hogy kinéztem magamnak egy 400-ast.
Valahogy faragunk hitelt és meg veszem...
Tele a tököm amikor mindenki el tép mellettem.....én meg mint majom a köszörű kövön nézek utánuk az nsr-ről
Most be vagyok sózva........kell egy nagy gép
Szia! Milyen kawáról van szó? De már jól kezdődik
Szia. Várom a képeket Én meg elfelejtettem oda adni neked azt a fotót amit kinyomtattam,már féluton lehettél amikor eszembe jutott.Pedig ide is készítettem a monitor elé
Á azért nehogy azt hidd hogy egyből 200-felett tekerek,meg igy tudom vinni a nyanyát.Nehogy má én fözzek kv-t!
Akármi is lesz,a tervezett Tisza-tó túra az meg lesz tartva
Szi!Beépitettem a ford mérőmet a km orámba,de ehhez szét kellett szednem az egész elejét!Majd képet teszek rola.Ha átnyergelsz nagymotorra nekünk mi marad?
Nekem van olyan...dolgoztam ott
De el tüntetek
Ha összejön akko én is zööööd leszek
Este felhívom
most gondolkodom